de bästa sweatsuit seten Clothing Inspirerande ritningsdesigner för dagen

Inspirerande ritningsdesigner för dagen

Idag hittade jag en riktigt begåvad illustratör som påminde mig om hur bra ritningar är, mer specifikt de traditionella som gjordes för hand. De flesta av mina vänner är begåvade människor som tycker att det är lätt att rita och inte kan förstå min oförmåga att rita en anständig bil, som inte trotsar fysikens lagar. Det finns en känsla av proportioner som vissa människor har så mycket bättre än andra. Det är en tydlig talang att ha en rik fantasi som följande konstnär har med sådana komplexa mönster. När jag hittade dagens ritningsdesign påminde jag mig om lika vi alla kan verka, men hur annorlunda ser vi världen. Det kräver inte bara teknik och kunskap utan också talang, fantasi och anda. Här är några exempel:
Joe fentonsasha ushkevichkrzysztof domaradzkipretty laddytony montano

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *