de bästa sweatsuit seten Clothing Det spelförändrande arbetsklädermärket du kräver att förstå

Det spelförändrande arbetsklädermärket du kräver att förstå

< >

Slutligen, ett arbetsklädermärke som faktiskt verkligen får det.

Jag har hört talas om MM.LaFleur i flera år, liksom slutligen haft möjligheten att prova sin Bento -låda nyligen. Man åh kille är de en frisk andedräkt. Särskilt om du är en advokat, finansproffs, konsult eller bara en person i bläddring av att bygga en klassisk, avancerad arbetsgarderob, har jag officiellt upptäckt din go-to.

Med sensationella silhuetter, kvalitetstyger, såväl som felfritt hantverk, har Mm.Lafleur kommit med – handen – den många påverkade samlingen av arbetskläder som jag hittills har stött på. Ingen fråga. Slutligen ett märke som inte ser typ såväl som fungerar som ömsesidigt exklusivt. Ett märke som förstår stil såväl som förening kan gå hand i hand, samt förstå de sartorialvårigheter som expertkvinnor hanterar i äkta liv. MM.LaFleur har hanterat att erbjuda arbetande kvinnor ett verkligt alternativ istället för ytterligare ett opraktiskt mode-branschhandtag exakt hur man “gillar att se ut som en kvinnlig chef!” Ställ in den kollektiva ögonrullen.

Förutom deras enorma samling underbara arbetskläder (som, OH BTW, är resevänliga såväl som främst maskinvättbara), erbjuder MM.Lafleur enastående (gratis!) Stylingtjänster. Genom att svara på några grundläggande frågor skickar en MM.LaFleur -stylist till dig en Bento -låda med fyra till sex plaggprodukter samt tillbehör för att prova hemma. De bestämmer eftertänksamt vilka bitar som kommer att fungera bästa för din kroppstyp samt vara lämpliga för din vissa affärsmiljö. Det är inte en prenumerationstjänst, så du är inte inlåst i någonting, du är bara laddad för vad du håller och skickar tillbaka resten. En övergripande gudsänd för den hektiska arbetande damen som behöver klassiska arbetskläder av högsta kvalitet utan ångest för att shoppa. Jag hade chansen att prova den här tjänsten och kan verkligen intyga att deras slogan av att ”ta arbetet med att klä sig för arbetet” ringer.

< >

För de av er som arbetar i serviceformella miljöer som behöver dig att klänning konservativt förstår jag exakt hur tufft det kan vara att titta på plagg som faktureras som ”arbete lämpligt” bara för att upptäcka att klänningen verkligen inte är mycket längre än mini-kjol längd , eller blusen har en djup V som reser ett antal tum söder om vad som realistiskt fungerar lämpligt. Jag hade chansen att prova på flera klänningar, toppar, kjolar såväl som jackor från mm.lafleur, liksom utan att offra ett uns av stil, deras silhuetter var verkligen differentierade. Även toppar med V-halsar eller kjolar med slitsar är både smakfulla och snygga, vilket gör att jag känner mig bekväm hela tiden oavsett vilken typ av böjning/lutande/dabbing kan äga rum.

Damer, kör inte. Denna universellt härliga svarta klänning samlade ursprungligen en 1 600 persons väntelista av en anledning. Du kan handla vad jag använder på internet (där du på samma sätt kan indikera för en Bento -låda) eller om du vill prova saker personligen, hoppa vidare till deras NYC -showroom. Om du online i DC, håll dig uppdaterad! De öppnar ett showroom där i mars!

Alla c/o mm. LaFleur: Camel Coat | Black V-ringad klänning | Silks halsduk | Purple V-Neck mantelklänning | Lila kortärmad mantelklänning | Svart stickad jacka | Elfenben draperad blus | Elfenben Silk -tee -skjorta | Svarta culottes

Ytterligare kläder: Choker: c/o Baublebar | Tights: Nordström | Skor: Saint Laurent (liknande här såväl som här) | Tote: c/o lo såväl som söner

< >

Tack till MM.LaFleur för att ha samarbetat med det här inlägget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *