de bästa sweatsuit seten Clothing En vecka full av Shark Tee Shirts

En vecka full av Shark Tee Shirts

Shark Tee Shirts för att fira Shark Week
Shark Week sändes först genom upptäckt. Detta inträffade tillbaka 1988. Det hade så utmärkt framgång att allmänheten varje år i juli har en hel vecka med hajdokumentärer. Människor har varit fascinerade av dessa robusta varelser som styr havet och haven.
Hajar ser våldsamma, skrämmande, blodtörstig och ger en känsla av oro. Metoden som dessa rovdjur lurar runt under vattnet nära intetanande offer var en motivation för en utmärkt skräckklassiker, Jaws.
Och ändå hotas de av de extremt varelserna som oroar dem mest – människor. Det beror på att vi alla är uppe i ansikten och invaderar deras livsmiljö. Vi är 1000 gånger mer benägna att drunkna än att dö av en hajattack. De överlevde dinosaurier för 64 miljoner år sedan, men deras fantastiska överlevnadsförmågor fick inte knä på människors girighet.
Tack vare Shark Week påminns vi exakt hur intressanta de är. För att hedra den utmärkta vita, hammerhuvudet, tigerhajen, Mako Shark eller Bull Shark, för att namnge det mest framträdande av dem, har vi fyllt detta publicera med de coolaste Shark T-shirts.
Låt oss hoppas, en dag, vi kommer inte att vara så benägna att förstöra något vi inte helt förstår eller medvetet är rädda.

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *