de bästa sweatsuit seten Clothing En inte så dålig wrap.

En inte så dålig wrap.

har jag skickat den här förut? Jag vet att jag äger det (nu du kan också, klicka på bilden för att gå till eBay-auktionen, B38), men jag vet inte om jag har skrivit det förut och uppriktigt sagt är jag mycket för trött för att gå tillbaka genom mer än 350 inlägg för att ta reda på det. Detta är en av de tiderna när jag önskar att jag hade lagt till sökord till alla mina inlägg, som, säger mönstret tillverkare och mönsternummer (och kanske sådana som “rant” och “Gratuitous nämna av Jack Purcells”).

Väl. Om jag inte har skrivit om den här förut, kommer jag nu, och om jag har, är jag a-goin “för att säga det igen. Jag är inte helt övertygad om att den här klänningen inte är en badrock / negligee av något slag att någon på Vogue sätts i fel kategori, och hoppades sedan ingen skulle märka. Jag tycker att det är riktigt snyggt och fortsätt att titta på det med tanken på att göra det, men då kommer jag ihåg att det som kan wrap kan också ta bort och att någon som klumpig och så benägen att göra plötsliga överdrivna gester som jag borde inte göra slitage Klänningar offentligt. Men … Jag är säker på att tillräckligt med snaps skulle fixa det. (Förra gången jag gjorde en wrap-klänning slutade jag faktiskt med en gängad nål och några extra snaps första gången jag hade det, så säker var jag att jag skulle behöva dem. Jag gjorde inte, men jag var glad att jag hade dem för säkerhets skull.)

Jag skulle vilja göra den korta versionen i någon mycket tunn, mycket limp bomull, kanske blekgul och använder brett Grosgrain-band för midjeband och smalare band eller biasbindning i samma nyans för att avsluta kanterna, istället för fasader. Inte säker på om jag skulle göra bandet i kontrast (Robins äggblå?) Eller en mörkare nyans av gul.

Den enda sak som signalerar “housedress” till mig för det här mönstret är fickan på den långa versionen. Om det var tänkt att vara slitna som en kvällsklänning i den längden, tror jag inte att det skulle ha en ficka, eller om det gjorde, en sådan vanlig. Det känns inte rätt. Det här är en klänning för att underhålla hemma, i den långa versionen, eller springa ut till marknaden för ett par saker, i den korta versionen. Naturligtvis, nu, springa ut till marknaden och flip-flops. Och du vet, jag skulle hellre ta mina chanser med den oöppnade wrapen än att lämna huset i ovanstående combo. Självklart, med tanke på det enda jag äger i ovanstående lista är flip-flops, och eftersom jag bara bär dem när det är absolut nödvändigt, antar jag chansen att en Erin sweweptants sighting är ganska sällsynt. Kanske om mitt hus brann ner och jag var tvungen att låna kläder från någon. Nu, Erin i en välvättad polka-dot kjol som hon gjorde åtta år sedan, en polotröja från Old Navy som är berättigad att rösta och slå upp Jack Purcells? Den observationen är så vanlig att tabloiderna inte ens tar bilder av det längre. Paparazzi ljus bara mer cigaretter och ligger i väntan på någon annan.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Jag saknade bloggar mot sexism! 9 mars 2007
Jag trodde du borde kända 20, 2007
En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *