de bästa sweatsuit seten Clothing Kaninkanin kaninklänning

Kaninkanin kaninklänning

Jag är helt säker på att denna kappa inte har något att göra med uppdisk, men om några enskilda googles något annorlunda, låt mig veta. MSBelle skickade det här till mig, förra veckan någon gång, liksom det har ökat på mig sedan dess. Det är på Nordstrom, $ 88, liksom det enda jag inte tycker om är det att det är polyester. (Jag är en fiber snobb, även om jag förstår polyester blir trevligare såväl som trevligare, det är fortfarande inte lika bra som silke. Jag skulle hellre ha en bra rayon än polyester, även.)

Jag önskar att denna klänning erbjöds med två eller tre mellanslag. Velvet skulle vara en bra suppleant till satin, liksom en färg eller ett tryck skulle hjälpa till att göra denna klänning en äkta arbetshäst.

Tyvärr inte publicera igår; Jag var ute att få lite kickass material – allvarligt, några av det allra bästa materialet jag har sett i åldrarna. Jag ska försöka skanna den mot slutet av veckan såväl som publicera den. VARNING: Mycket mer mock plaid på vägen. Förutom det gör absolut för mig att förlora auktionen för detta material …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Så vad? 10 december 2008 med 143 kommentarer
Länkastastisk torsdag! 19 juni 2008
LinkTastic Fredag ​​nr 4March 7, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *