de bästa sweatsuit seten Clothing Sportkläder kan se polerad – här är hur

Sportkläder kan se polerad – här är hur

försöker hålla sig varm, samtidigt som man försöker behålla en professionell klänning är inte lätt, men det är möjligt. I vissa fall verkar inte din tjockaste ullrock inte upp till uppgiften, så du ser längtat ut på ditt skidutrustning som hänger i garderoben och börjar försöka rationalisera slitage av snöbyxor till din arbetsplats. Tyvärr har jag fortfarande inte kommit upp med ett sätt att göra snöbyxor kontoret lämpligt, men en chic svart bälte skidjacka? Visa mig jobba …
I det här fallet är skidjakan en särskilt älskvärd beskuren version från Topshop som jag hittade på Nordstrom. För att vara specifik är detta Topshops SNO Water Repellent syntetisk päls skidjacka med ett midja-definierande avtagbart bälte (den verkliga MVP) och avtagbar syntetisk päls huva och foder. Den har framfickor och också en mycket snygg armficka som är idealisk för tunnelbanekort. Det faktum att det är bälte är det som verkligen lägger till den polska och professionella av det övergripande utseendet. En otrolig skidjacka eller puffer skulle komma över som för sportig, om inte marshmallowy, (mmm marshmallows) och kommer att känna att du har förlorat din klädsel, vilken typ av besegrar poängen.
Jag älskar också hur denna kappa faller strax under höften, och känner inte att det gömmer sig eller hindrar kjolen under den. Det finns huvud-till-tåbalans här, med den extra perken av isolerande mig mot hypotermi. Vinna.

Topshopsno syntetisk päls trim skidjacka

Under den här fantastiska jackan bär jag Topshops Crystal Studded Turtleneck tröja, för om du kan täcka dina toppar i kristaller, borde du verkligen. Jag har parat med märkets pläterade syntetiska läder Midi-kjol (upptäckt också på Nordstrom), som arbetar här av olika skäl. För det första är en pläterad svart midi kjol lika viktigt för din professionella garderob som kläder kan eventuellt få. För det andra är dess syntetiska läderstruktur rik och väsentlig nog att arbeta för vintertid. Du kommer säkert att inkludera dina många betrodda tights eller hosiery, och sedan den professionella pumpen efter eget val för att ge bra balans till en kjol av denna längd.
Du behöver inte agonize över värme vs arbetskläder. Det är helt möjligt att ha båda, du måste bara objektivt för den perfekta bälte som är subtilt sportig, maximalt varm och perfekt professionell. Om det bara händer att också gå med dig på din nästa skidresa, så var det.

Topshopcrystal Studded Turtleneck tröja

Topshoppleated syntetisk läder MIDI kjol

Tack till Nordstrom och Shopstyle för att samarbeta på det här inlägget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *