de bästa sweatsuit seten Uncategorized Har du nöjt Fred?

Har du nöjt Fred?

Trudy introducerade mig till Fred, liksom nu, jag introducerar honom till dig. Fred går med “framgångsrikeb-affärsman” på eBay, och jag låter honom förklara det:

Jag märkte på eBay ju mer framgångsrika säljare utnyttjar mönster som rekvisita. Jag kunde inte upptäcka en design eller betala för en så jag anställde den minst kostsamma designen jag kunde hitta … mig !!! Jag är inte ett freak och – Nej, jag bär inte kvinnans kläder – någonsin – förutom att erbjuda på eBay. Jag är en alfa dominerande heteroseksuell otillgänglig (ledsen tjejer) man (med en finansiering m) Jag är så säker i min maskulinitet att jag kan designa kvinnans plagg samt tillbehör!

Fred är en ganska anständig modell, enligt min åsikt, liksom han har min eviga respekt för att påpeka den allra bästa funktionen av denna klänning – fickorna!

Fred har en tendens att bara designa för de större storlekarna, otroligt … ACT Snabb (klicka på bilden) Om du vill ha den här klänningen; Det finns bara några timmar kvar i auktionen, liksom var noga med att inspektera sina andra listor, förutom de bekymmer han svarar från potentiella budgivare!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hemliga liv av klänningar # 14March 27, 2008 med 80 kommentarer
Upptagen, upptagen, busymay 23, 2008
En annan wrap-it-up dressjuly 29, 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *