de bästa sweatsuit seten Clothing Duchess ger tillbaka Alexander McQueen jacka för samtal med vårdstudenter

Duchess ger tillbaka Alexander McQueen jacka för samtal med vårdstudenter

hertiginnan var i en välbekant jacka av Alexander McQueen för ett samtal med vårdstudenter vid Ulster University.

Universitetet noterar sitt program är rankat i de 50 bästa skolorna i världen. Eleverna Kate samt William talade med är i deras andra och tredje års forskningsstudie på skolans Derry / Londonderry Campus. Mycket mer från Hello’s Story av Danielle Stacey.

Prins William och Kate chattade till praktikanterna från Ulster-universitetet tisdag för att höra mycket mer om sina erfarenheter av att studera under pandemin, liksom att göra placeringar på frontlinjen i Nordirland.

William sa: “Det är extremt svårt för er att gå rakt in i en pandemi Jag skulle kunna föreställa mig, det är verkligen dopet av eld som de säger, eller hur?”

På bilden ovan ser du (L till R) Stephanie Dunleavey, Institutionen för vårdlektor, Ulster University; Elizabethlisa) semerdzhieva, 3: e årsjukdomsstudent; Rachel Reid, år3rd år vårdstudent; Paige Murray, 3: e årsjukdom. mycket mer från vårdnadshavarens täckning.

Talar under ett videosamtal som hölls på tisdag, sade hertiginnan: “Nursing är en av de mest pålitliga yrkena i landet, så du kunde inte ha valt ett mycket bättre ockupationsalternativ samt det behövs nu mycket mer än någonsin.

“Du har nästan tre generationer nu – de som kommer tillbaka från pensionering men också att du gör din träning som går upp – det visar äkta engagemang såväl som äkta lagarbete, liksom det måste verkligen firas, så verkligen bra gjort .

Här är ett klipp av hertigen såväl som hertiginna som talar med andra studenter.

Hertigen och Duchess talade också separat med en förstaårig trainee som heter Abigail McGarvey.

Tillbaka till Hey There Piece:

I videodagenboken som delas på Kensington Palace’s Social Media-konton på tisdag kan Abigail ses upp för en nattskift, som reser till jobbet samt att sätta på personliga skyddsenheter (PPE) av en mask, förkläde, handskar samt visir . Hon sätter senare på högkvalitativ säkerhet för att arbeta med Covid-19-positiva patienter.

Här är ett videoklipp.

Nu för vår titt på vad Kate bar för samtalet.

Vi börjar med sin jacka, som tycks vara Alexander McQueen Tuxedo-jackan, först noterad när den bärs för en video av hertiginnan som spelades under den senaste oktoberens djurlivs professionella fotograf på året.

Och det hemliga halsbandet är inte längre ett mysterium: det ser väldigt mycket ut som det runda lapis lazuli hängande halsband ($ 220) från Astley Clarke.

Mer från produktbeskrivningen: “Den här demi-fine stilla ädelstenhängen har en Captivating Table-cut Lapis Lazuli pärla, som ligger i 18-karatgul guldpläterat sterlingsilver, samt använder en spektakelinställning för att se hela den blå ädelstenen också som visar sina komplexiteter vackert. Denna ädelsten hänge är färdig med en guld nugget detalj samt vår signatur Astley Clarke Star-Set Lazuli tagg. ”

Detta var en av de stycken som föreslogs i ett tidigare inlägg, men några av oss kände inte igen det var blå; Vi trodde att det var svart. Stycket var tidigare sett under samtalsmarkering av förintelseminnet i slutet av januari.

Och i ett samtal med sjuksköterskor från Midlands, likaledes i januari.

En idé om tiara till kvinna parky, som föreslog att biten var av Astley Clarke!

Duchessen bar också ett par örhängen som verkar vara nya, men bilderna är inte tillräckligt stora för att möjliggöra ett positivt ID.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Även de charmiga nyheterna som Princess Eugenie hade ett barnbarn tisdag morgon på Portland Healthcare-anläggningen i London. Hennes man, Jack Brooksbank, var med henne såväl som barnet vägde 8 kg., 1 oz. Här är en publicera från det kungliga hushållet med nyheterna.

Och här är bilden publicerad på Princess Eugenies Instagram-sida.

Mer med hjälp av denna stad samt landshistoria:

“Det här är Princess Eugenie samt Jack Brooksbanks mycket första barn, hertigen of York samt Sarah, Duchess of Yorks mycket första barnbarn, och det nionde barnbarnen för drottningen samt Theduke av Edinburgh. Hennes kungliga höghet såväl som hennes barn gör det båda bra. ”

Eugenie liksom Jack har ännu inte meddelat sin sons namn, dela bara på att det friska barnet väger 8 pund samt 1 ounce. Eftersom Royal Professional Victoria Arbiter tidigare delat med Town & Country före Prince Louis födelse, är det något av en Royal Custom att hålla av på att avslöja ett barns namn.

“Resonemanget är kanske två gånger.Å ena sidan är det en önskan att anmäla familjerna innan en offentlig deklaration görs såväl som någon typ av ny förälder uppskattar att ha lite personlig tid för att förstå sitt nya tillägg innan meddelandena, “förklarade hon och lägger till att de På samma sätt vill det vara “100% specifikt för deras alternativ innan du meddelar namnet såväl som att försegla barnets plats i historien.”

Länk:

Den dagliga spegelns bit av Russell Myers är här; Den dagliga postens historia av Rebecca English är här; Guardian post är här.

Danielle Staceys hej där historia är här; Simon Perrys folkpost är här.

37save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *