de bästa sweatsuit seten Clothing Fantastiska akvarellmålningar av Mary J.

Fantastiska akvarellmålningar av Mary J.

Mary Jones – Anmärkningsvärda akvarellmålningar

Mary Jones, även känd som Watercolormary, är en konstnär som jag snubblat på Etsy. Den passion hon lägger i dessa akvarellmålningar är ganska fantastisk. Hennes arbete är fullt av fångade detaljer, färgade i en unik palett. Till och med de känsliga detaljerna har tillräckligt mjuka kanter som visar vilken bra teknik hon har. Varje målning har sin egen berättelse uttryckt inom akvarellkonst.
Hennes inspiration kommer från kärleken till naturen. Du kan se att hennes arbete skapar en lugn atmosfär som liknar den som skapas av en varm sommar. Medan en målning kan tyckas vara bara fläckar och klumpar, när du går upp till den nära, är mönstren vackra av sig själva, fulla av färg, intensitet, mättnad och struktur. Hennes målningar är Galler Quality Giclee -tryck på naturliga vita, matt, 100% bomulls trasa, syra och foder helt gratis arkivpapper med professionella skrivare Epson Pro och bläck av hög kvalitet med 80 års garanti. Varje tryck är anpassad trimmad för hand och tillverkas efter att du har köpt det, med vit kant för inramning. Målningarna inkluderar en rad storlekar från A2 till A5 -papper.
Med ditt första köp får du speciellt * tack * rabattkupongkod för 15% rabatt! Ännu mer kan du köpa två utskrifter och få 1 gratis. Varje tryck kostar $ 15 och hon skickas över hela världen.
Klicka på bilderna nedan för att gå på Etsy och köpa hennes målningar!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *