de bästa sweatsuit seten Uncategorized Varför alla av oss krav på uttalande Blazers

Varför alla av oss krav på uttalande Blazers

Kan du bära dem överallt? Ja. Förstärker de omedelbart såväl som en klädsel av grunderna? Ja. Producerar de stora sartorialmoment för både arbete såväl som att spela som gör det möjligt för oss att avslöja vår sartorial fantasi samtidigt som vi behåller professionalism såväl som polska som vi också tycker om? faktiskt ja ja.

Alice + Oliviaandreas Tweed Jacket (prisvärda stilar här såväl som här)

Tibidrape veckade byxor (prisvärd stil här)

Caslonmelody långärmad skopa halstee

Louise et Ciekaras Pointy Toe Mule Pump (liknande stilar här och här)

Uttalande blazrar är de speciella. De med textur, färg, mönster, tryck och form som är allt som är grundläggande, liksom allt dock dock tråkigt. Du kommer att förstå ett uttalande Blazer när du ser ett, eftersom du inte kommer att kunna tro på något annat förrän det är ditt. Allvarligt, bläddra med Nordströms Blazer -val bäst nu. Det finns så många fantastiska, sidan slutar bläddra på egen hand som någon typ av mode ouija -bräde.

Alice + Oliviaandreas Tweed Jacket (prisvärda stilar här såväl som här)

Vince Camutoanimal fraser blazer

L’Alencekenzie Double Breasted Blazer

J.Crewregent Plaid Blazer

I verkligheten är uttalande blazrar mycket mer flexibla än du kanske tror. Allt måste avsluta med det du använder under dem. En enkel svart mantelklänning, en minimalistisk byxor såväl som toppen – charmen är att resten av klädseln kan hållas lätt. Blazers är en fantastisk metod för att få ännu mycket mer slitage av ditt kontor, även de du är mycket överkläder, eftersom ingen kommer att märka. Exakt hur kan de med all den Blazer -fantastiska på toppen?

Alice + Oliviaandreas Tweed Jacket (prisvärda stilar här såväl som här)

Nedan, en sammanfattning av mina föredragna uttalande blazrar. Vi talar mindre subtilitet, mycket mer “Jag hänger det här i min garderob som en trofé.” Lägg till dem i arbetskläderstunder som kräver något speciellt eller planerar särskilt för att låta dessa allstjärnor ur huset-de är så bra.

Uttalande blazer

Ett särskilt tack till Nordström och ShopStyle för att samarbeta med det här inlägget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *