de bästa sweatsuit seten Clothing Endast fyra stycken

Endast fyra stycken

bara fyra stycken verkar som en dålig affär när det är en låda med ses, men när det är ett mönster, verkar det ganska trevligt … (speciellt för mig eftersom jag fortfarande bryter med enkelhet 2180 och av “Wrestling” Jag menar “sobbing över med en sömmyrare som är strålande röd från friktion”).

Gilla med detta stora mönster från Michelle på Oldpatterns.com (som förresten har haft en stor uppdatering, inklusive en kundvagn! Woot!)

Ja, det här mönstret har förmodligen bara fyra stycken: två bodice och två kjol. Jag är lockad att köpa den bara för att öppna upp det och förundra sig. Hur som helst, det är bara $ 15 och det är B36, här.

Jag gillar hur i den här bilden har du saknat bränt orange, och saknar lila, och sedan om du squint lite kan du se att Miss Prints tryck är bränt orange och lila. Vilket är inte en combo jag har försökt, men av Golly tror jag att det fungerar. (Miss Burnt Orange och Miss Purple är båda “Varför tyckte jag inte om det?”)

Kommer upp snart: mer bokrecensioner, en ny shirtdress och en enkelhet 1577 med * matchade plädar *. Åh ja.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
Skruktning av utfärdandet 13, 2006
Rädsla för rädslan för FailureMay 1, 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *