de bästa sweatsuit seten Uncategorized Svårt att se

Svårt att se

ledsen för det mörka fotot; Det var verkligen regnigt i Kalifornien i fredags, när jag browbeat mitt barn till att ta det här fotot.

Detta är en mer mode 9929; Jag avslutade det före min resa till Florida. Det är det Echino-glasmaterial som du ser överallt. Jag köpte fyra gräsmattor av det när jag kom ut såväl som även gjorde en kjol ut ur det men jag slutade inte använda kjolen extremt vanligt … glasögonen är naturliga och den svarta är en rostig, så min sartorial OCD var aldrig nöjd med någon typ av möjliga färgkombinationer att bära med den (jag avgick vanligtvis på en olivgrön t-shirt, havregryn-färgad cardigan, liksom svarta skor).

Lyckligtvis hade jag Juuuuuuuust tillräckligt kvar för en 9929 – inte ganska tillräcklig för självtyg bias trim till yta nacken samt ärm, men dubbelvecka rutinväger Bias tejp fungerade bara bra – faktiskt är det dubbla folket trevligare för Detta tunga material eftersom det gör en sådan snygg fin finish. Jag gjorde fickorna av svart batiste, liksom echino material är relativt grovt såväl som ravely, så det är inte utmärkt för fickor.

Jag har bara använt det här några gånger, men hittills är det en överväldigande folkmassa. Jag fick tre komplimanger på det innan jag ens gjorde det till mitt skrivbord den morgonen! (Jag gick med en av mina kollegor för att få kaffe såväl som det började bli lite pinsamt … speciellt sedan han släppte v1 av en otrolig ny webbstocksram förra veckan, liksom där fick jag komplimanger på en klänning.)

Jag använde den med en kortärmad röd cardigan (ej visad), en svart mäns swatch, ett svart läderarmband, liksom ett par skor som jag knappt har på sig eftersom de har en populär logotyp (på sålarna, så inte alla det synliga) som driver mig nötter. (Jag är som Cayce Pollard om logotyper.) Jag våka om vilka glasögon att bära med det – röda, dessa tunga svarta, transparenta, eller inga glasögon alls? Det finns en situation som ska göras för varje alternativ. Förra gången jag valde Red, den här gången, såväl, såväl som möjligt nästa gång jag kommer att byta ut de genomskinliga (som jag inte har använt än eftersom de är enorma, liksom jag ännu inte försonas med avkastningen av 1980-talets stora dorkramar, för att jag rockade dem förra gången).

Jag har också det här materialet i den ljusa miljövänliga … Min allra första instinkt var att göra en mer 9929 Best Away, men jag tror att jag kommer att fortsätta hamla den mot en mer regnig dag.

Nästa upp på 9929-paraden: En gjord av detta tyg. (Sneak Förhandsgranskning här).

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hundra klänningar: Dag 29 Juligen 1, 2013in “100Dresses”
Vogue 9929 är min nya JamJuly 23, 2012IN “Erin_sewing”
Ny dressjuly 6, 2012in “Erin_sewing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *