de bästa sweatsuit seten Clothing Det goda, de fattiga och spänningen på tävlingsplatser. Del 3

Det goda, de fattiga och spänningen på tävlingsplatser. Del 3

Detta är det tredje, länge försenade, liksom den slutliga delen av min serie artiklar som talar om UPS såväl som nedgångar av tävlingsplatser. I mitt allra första inlägg markerade jag metoden där artister/ Formgivare kan få ut det mesta av tävlingsplatser, även om de inte får det enorma priset, min andra handlade om metoden där omröstning är såväl som de olika metoderna där du kan rösta eller få röster också Som nu kommer mitt tredje inlägg idealiskt att göra viktiga tips för metoder för att potentiellt förbättra stiltävlingsplatser. Det allra första som jag tror kan göras extremt snabbt handlar om ägandet av designen.
De flesta tävlingsplatser kommer att ta full rättigheter för stilen om stilen vinner, liksom medan stilen fortfarande finns på webbplatsen. Vilket ökar problemet, vad händer om stilen slutför röstningen och lång tid går utan att få ett du vann meddelande? Sedan, om du vill gå in i stilen i en tävling någon annanstans, eller erbjuda den till någon, måste du skriva ett e -postmeddelande som ber om de fantastiska människor som hanterar dessa saker på webbplatsen för att ta ner den.
Varför hela liv, när allt du kräver är en eliminering från webbplatsknappen? Visst är detta inte raketvetenskap att implementera, liksom att föreställa sig exakt hur mycket mycket lättare livet skulle vara för alla. Istället för att skicka ett e-postmeddelande, såväl som att vänta på ett svar, istället för att få några människor att kolla in massor av e-postmeddelanden samt göra exakt samma personer manuellt eliminera designen- varför inte bara klicka på en knapp och hantera alla detta?

I direkt koppling till de frågor som jag påpekade för omröstningssystemen kan några av dem korrigeras genom att straffa fuskare. Ja, det stämmer, om du kan märka att någon fuskar med rösterna, kan ett tillfälligt förbud eller begränsad vinst tillträde vara metoden att vara ett exempel. Visst, det är en drastisk åtgärd, men som sagt, att göra ett exempel på denna typ av saker kan vara metoden att gå för att hindra dem från att hända.
Exakt samma bestämning kan användas för folket som trolling, de som går runt förolämpar andra eller gör rasistiska eller diskriminerande kommentarer. Som alla typer av andra forum måste kommentarerna övervakas … och ja, jag förstår exakt hur enormt en uppgift det skulle spåra alla kommentarer från alla mönster, men åtminstone måste en rapport till moderatorknappen existera, särskilt på några ställen.
Prata om rapporter, exakt vad sägs om en rapport som skräppostfunktion? Det är olyckligt att det har kommit till detta, men det finns människor som främjar sina stilar för att aggressivt spammar andra människor med länkar till deras design. Det får mig att båda inte inspektera sina stilar och känna sig mindre om dem. Så genom att spamma, du skaffar exponering, bara problemet skulle vara det är ett dåligt namn du marknadsför.
Det är allt folk, ja, allt jag kan tänka på från min lista över ranting. Jag skulle vilja höra vilka andra tips du vill göra i köp för att göra tävlingsplatser till en mycket bättre plats för oss alla. Tveka inte att publicera här, så bra som du på samma sätt kan ge mig feedback, dvs om du håller med eller håller med om mina åsikter i frågan. Tack för att du läste min 3-Article Long Rant!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *