de bästa sweatsuit seten Clothing Vi kommer aldrig att vara Royals-Lorde T-shirts

Vi kommer aldrig att vara Royals-Lorde T-shirts

Den 7 november markerar födelsedagen till Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, bäst känd för sitt scennamn: Lorde. Hon är en Nya Zeelands sångare och låtskrivare som gjorde sig populär genom att släppas 2013, debut singeln ”Royals”. Framgången för låten gjorde Lorde till den yngsta soloartisten att uppnå en amerikansk nummer-en singel med tanke på att 1987. I år, på VMA, lyckades Lorde bli den första kvinnliga artisten som vann bästa rockvideo för samma hit som gjorde henne känd.
Jag sökte på internet i köp för att hitta några Lorde-t-shirts för att fira hennes framgång. Så här får jag reda på Skreened och hela deras samling av musikinspirerade t-shirts. De håller en mängd olika tees inspirerade av Royals, låten som förändrade ansiktet på rock och poprockmusik. I huvudsak handlar hiten om människor som försöker passa in, att leva ett bra liv fullt av rikedomar och berömmelse. Vissa av oss drömmer fortfarande om detta liv medan andra är på kanten av att leva det. Låt oss fira våra drömmar, våra passioner med ett Lorde -tema inspirerat tee från varumärket Skreened.
Deras mönster är grundläggande och sofistikerade i bästa symbios med konstnärens texter. Detta är den bästa möjligheten att få en T-shirt med tanke på att Skreen för närvarande håller en 30% rabatt på rabatten. De säljer också tees som är inspirerade av andra musikhits som: Team, Glory and Gore, Sung av samma unga konstnär.
Lorde t-shirts från Skreened

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *