de bästa sweatsuit seten Uncategorized Hundra klänningar: Dag 56

Hundra klänningar: Dag 56

Jag hoppas att du inte är trött på Vogue 8728 Bara ännu … Det här är min absoluta föredragna:

Jag har publicerat om detta innan … det är Liberty Mark.

Jag har även ett par skor i Liberty Mark som matchar den här klänningen.

Titta på denna klänning gör mig så glad. Jag tror att jag kan bära den igen den här veckan.

Jag har också en kjol av detta material, om med “har” du menar “det väntar längst ner i fix-det-stapeln såväl som kommer sannolikt att bli i råolja innan jag kommer till det.” Jag har också en liten bit av detta material kvar (kan behöva slå upp som Shaukat länk upp ovan) i denna färgväg, liksom några i en ljusrosa poplin (som var en del av Liberty / Target Collaboration, liksom Att jag upptäckte helt av Mishap i en NYC-materiell butik).

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Kära Libertynov 28, 2007
Liberty Heidi UpdateMay 8, 2010 med 26 kommentarer
Liberty Heidi UpdateMarch 22, 2010 med 26 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *