de bästa sweatsuit seten Clothing Vad gör en bra klädtillverkare (och en dålig)!

Vad gör en bra klädtillverkare (och en dålig)!

Vad gör en bra klädtillverkare (och en dålig)!
10/08/2018, postat av Alanic Global
Tillverkarna är de fleråriga källorna varifrån strömmarna i detaljhandelsströmmar flyter in i kundernas banker, vilket ger dem uppfyllande och lycka. Utan att källan gör sitt jobb rätt kommer strömmarna att torka eller producerar vatten som inte längre är till nytta för civilisationerna som vilar på banken, som tänker skörda frukten av skörden.

Metaforen visar tydligt värdet på klädtillverkare – och det goda är att i detta fall kan köpmännen (strömmar) besluta om vilken flerårig källa de ska välja mellan. Därför skulle veta vad som gör en bra tillverkare eller (en dålig) mycket mer eller mindre låta dem välja ödet för sin verksamhet.

Den här bloggen tittar på vad som gör en tillverkare bra (eller dålig) och kunskapen kan vara bra för dig. Intresserad av att ta en titt? Låt oss ta reda på –

1. En skräddarsydd designformel som fungerar
Klädtillverkares primära punkt som gör hela skillnaden idag är en skräddarsydd designavdelning som arbetar full kraft. Tiden att stapla kataloger med massor av liknande snygga mönster är borta och mycket mer och mycket fler köpmän försöker ta den kreativa vägen ut ur det – genom att föreslå och komma med speciella mönster som de kan be tillverkarna att förfina och Inkorporera i deras bulkorder.

Dåliga tillverkare kan å andra sidan komma med alla samlingar i världen som ofta är repetitiva och vanliga, men inte har verktygen eller talangen för att andas liv i skräddarsydda mönster och det är det som är viktigt idag-eftersom allt det “glittrar är inte guld. ”
2. MOQ -berättelsen måste vara flexibel
MOQ: er eller minimiköpskvantiteter visar hur mycket av ett engagemang som en tillverkare sannolikt kommer att visa med små till medelstora återförsäljare. Några av tillverkarna har icke-förhandlingsbara och höga minimiköpskvantiteter, och även om de är bäst är de inte den perfekta för din lilla till medelstora verksamhet.

Å andra sidan finns det massor av de övre rullarna av klädtillverkare USA och dessa företag har förhandlingsbara MOQ: er, vilket gör dem tillgängliga med alla storlekar på detaljhandelsföretag. Detta är mycket mer benägna att vara valet som kommer att leverera dig under goda tider och dåliga, något som varje ström behöver från dess källa – vatten i torka och annars!

3. Kvalitet är alltid ett krav
Allt detta kan gå fel om din tillverkare inte har den perfekta typen av kvalitet som får dina kunder att gå över din samling. Detta måste alltid tas om hand, för vad är poängen om vattnet som slår ner inte är tillräckligt sött för att dricka eller potent nog att bevattna.

Dåliga tillverkare använder inte designers eller människor av den typen – eftersom de aldrig bryr sig om att gå bort från samma katalog eller kvalitet som de producerade de föregående åren. Men de är ofta bedrägliga för återförsäljare, som lockas av de låga grossistpriserna – men låga indikerar inte alltid bra. Å andra sidan håller progressiva producenter av kläder vinster låga, men med tanke på att de använder råmaterial av hög kvalitet förblir deras priser lite på den högre sidan.

Det här är de saker som gör en bra (eller dålig) klädtillverkare, men nu, med tanke på att du har gett den här bloggen en läsning, kommer plockning mellan de två att vara en enkel affär för dig. Så vad väntar du på? Dela dina poäng eller kontakta en ständig källa som kommer att driva din försäljningsgraf mot fertilitet!

Taggar:
Klädtillverkare
klädtillverkare USA
grossistklädtillverkare

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *