de bästa sweatsuit seten Clothing Matt Ferguson Poster -stil samt bild

Matt Ferguson Poster -stil samt bild

Matt Ferguson Poster Design
Matt Ferguson är en brittisk baserad lysande illustratör som producerar drop-dead fantastiska affischer för ingen annan än Marvel Studios, som han är mycket populär för. Han stilar officiell konst för Star Trip -franchisen samt för Hellboy samt annan väl etablerad film samt TV -egenskaper.
Han förklarar sig själv som “en stor nörd och gillar att göra nörd konst under min gratis tid.”
Det här är ett helvete stilar att utföra under din gratis tid, eller hur?

Men det är denna uppriktiga entusiasm som introducerade hans yrke i popkulturindustrin. Detta ledde till att arbeta med enorma affärer som Marvel. Hans framgångshistoria är nästan en kliché. Hans arbete blev viralt på internet och nådde slutligen producenten av Hulk -filmen, som gjorde den officiell konst. Resten är historia, som de säger.
Hans stil antar en minimalistisk teknik men bara vid den första anblicken. Eftersom du tittar närmare kommer du att märka de försiktiga detaljerna, liknande en gammal institutionstil för affischdesign.
Verken som han anser representant för sin skicklighet är den ursprungliga Avengers monterar affisch, Fog Motion Picture -affischen samt Iron Guy 3 -teaser -affischen.

Som en ivrig Trekkie är jag säker på att han ser sitt arbete för Star Trip en dröm som går i uppfyllelse. Han kvaliteter Greg Capullos arbete för att spawn till sin starka impuls av att hamna som konstnär. Förutom att säga tack till Gud för det, eftersom var och en av hans illustrationer är ett konstverk som måste vara inramat på din vägg!

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *