de bästa sweatsuit seten Clothing Och nu för något helt annat

Och nu för något helt annat

det är självklart, och 95 grader överallt, jag ser, jag börjar vara besatt av höstkläder igen. Även om jag gör minst två, och eventuellt tre mycket fler klänningar före september, om jag kan svänga det (bröllop i helgen – inte min – och resa i början av september), börjar jag tänka på ull i mörka färger, Speciellt för den här kjolen (jag väljer utsikten med samlar):

Och den här:

(Inte den med draperingen, är inte bara en tragisk tunnelbana-dörr-dörrolycka som väntar på att hända?)

Jag tror att jag frågade McCalls för kjolen ovan och det är faktiskt ett vogue-mönster (klicka på endera bilden för att gå till en mönsterköp sida), men jag är inte picky om vilket märke som levererar kjolen jag vill ha. Inte * exakt * säkert hur man går om att sätta på fickor i vogue kjolen ovan, men jag är säker på att den är genomförbar. (Det borde vara, för att jag verkligen vill att den här kjolen ska ha fickor, och om de senaste fem eller så års år har lärt mig någonting, det är det som önskar gör det.)

Självklart vill jag oftast smala kjolar eftersom jag är helt enamored av den nya hälta Oxford som jag har sett i alla septembermodelsmagasiner (hittills). Jag älskar den skonen och har slitit det troget varje gång det är tillbaka eftersom 1981. Så troget, faktiskt att jag bär dem * ut *, och måste köpa nya par … den här gången vill jag ha oxblood eller cordovan (som det kommer att hända ). Liksom dessa, är det inte bara inte: fyra tum; patent; över $ 100.

Hur som helst, även om jag köpte dessa mönster på Joann Sale den senaste helgen, har jag löst att göra några fallkläder tills jag räknar ut fallskor, för jag har äntligen insett (efter 36 år på planeten) att det är Enklare för mig att göra kläder som matchar skorna, snarare än vice versa. Självklart, det som förmodligen kommer att hända att jag bara kommer att hålla med de perfektiga fotledsskorna som jag redan har, och vänta på att Oxfords kommer ner i både pris och hälhöjd och fortsätt och gör några kjolar ändå … Jag har den här stora fuzzy houndstooth check ull, du ser, det skulle välja vilken färg som helst …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Hur man: Gör en trekantskjol har Pocketsfebrary 18, 2007
LinkTastic Fredag: Hjälpsamhet EditionMay 30, 2008 med 41 kommentarer
Där jag agerar min åroctober 14, 2009 med 37 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *