de bästa sweatsuit seten Clothing Casual Friday: Travel Favorites

Casual Friday: Travel Favorites

Look 1: Jacka: C/O St. John Knits | Jeans: Victoria Beckham | Tank: Club Monaco | Skor: SJP Collection | Solglasögon: MIU MIU c/o ditto | Tygväska: c/o Gigi New York | Örhängen: c/o Melinda Maria | Halsband: Gorjana | Läpp: NARS (Bansar)

Titta 2: Jacka: C/O St. John Knits | Jeans: Paige denim | Turtleneck: Ann Taylor | Skor: Steven | Väska: c/o Gigi New York | Örhängen: c/o Melinda Maria | Solglasögon: MIU MIU c/o ditto | Läpp: NARS (Bansar)

Jag har fått många frågor från läsarna om resor/förpackningstips, och efter de (bokstavliga) milen som jag har lagt på mina St. John Knits -bitar måste jag ge dig insidan på dessa barn: Jag reser mycket , så efter flera års försök och fel har jag fått ganska beräknat om förpackning. Naturligtvis roterar det exakta innehållet i min resväska alltid beroende på tillfälle, tid på året och syftet med resan, men det ena märket som absolut alltid är utan misslyckande i min resväska är St. John Knits. Ärligt talat, jag litar helt på deras bitar när jag reser, eftersom som stickade kläder, deras kostymer och jackor rynkar inte som andra bitar. De kan vikas upp för att passa in även den mest trånga resväskan, och vid ankomst – voilà! De är rynkfria, enkelt chic och redo att bära.

Idag har jag utformat två av mina favoritlånga topparjackor avslappnat med jeans (perfekt för avslappnad fredag ​​på kontoret), men tilltalandet av dessa tidlösa klassiker är att de kan vara så enkelt klädda upp eller ner. Förra veckan när jag åkte hem till Wisconsin för Thanksgiving bar jag den långa svarta jackan med Ponte-byxor och stövlar över knä på planet. I min vidarebefordran packade jag den här klänningen som jag parade med samma jacka för en mycket mer formell middag med min familj förra helgen. Du skulle vara hårt pressad för att hitta något med den bredden av legit mångsidighet.

Som jag tidigare har påpekat här på bloggen har jag varit förtjust i St. John Knits med tanke på att jag var en liten flicka. Jag bär fortfarande regelbundet den första St. John Topper -jackan (liknande den svarta ovan!) Som jag fick för jul för år sedan (bäst. Gift. Någonsin.). Det ser lika friskt ut idag som det gjorde på dag ett eftersom absolut inget lyxmärke överträffar St. John i kvalitet. När jag har blivit äldre har jag börjat märka hur massor av kläder kommer och går i garderob Penny år efter år.

Tillverkad i samarbete med St. John Knits.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *