de bästa sweatsuit seten Uncategorized En titt på några av Kates One-hit wonders liksom UFO klänning identifieras

En titt på några av Kates One-hit wonders liksom UFO klänning identifieras

Hej, liksom välkommen till en ny post! metod tillbaka när låsning började, frågade jag vilken typ av saker du vill se täckas på plats under frånvaron av ‘normala uppdrag,’ samt ett framträdande tema var bitar bärs av hertiginnan att vi bara har sett en gång .

Vi börjar med en klänning som bärs för oktober 2015 London premiären av SPECTRE.

Hertiginnan var i Jenny Packham stil för den glittrande händelsen.

Kates klänning baserades på en klänning från våren 2011 kollektion.

Klänning lyfte en crossover topp i fronten samt en fullständig, flytande, flera lager kjol. under en ren över klänning hade en grimma-stil topp. Livstycket tillbaka var slitsen öppna, liksom rocken sluten baktill halsen samt med en dragkedja i kjolen del av verket. En skimrande strass bälte accent midjan samt kjolen var full.

Det fanns likaledes en utökad rad av strass eller kristaller knapp / knäpper på handleden. Kate bar hennes hår.

Detta får en fri sikt av hennes Robinson Pelham örhängen, juvelerare Pagoda stil set med blå topas liksom diamanter i vitt guld.

Hertiginnan mor, Carole Middleton, bar dessa örhängen till Kate liksom William kväll bröllop händelse mottagning i 2011.

Här är en mycket bättre titt på duchess’sens updo.

Hon accessorized med en miniatyr av Jenny Packham Casa handväska, en box clutch som presenterade vinkel emalj samt en kristall täckt lås. Kate likaså föras tillbaka henne ’Vamp’ plattform sandaler från Jimmy Choo.

Och en look.

Vår nästa utseende är från en mycket mer dyster tillfälle ceremonier i Frankrike som markerar 100-årsdagen av slaget vid Somme.

Det var fruktansvärda offer på båda sidor, liksom striden pågick i flera månader, med mer än en miljon män dödades eller sårades.

Regn föll på liksom off hela ceremonin.

Hertiginnan valde en kräm samt svart spets klänning av Jenny Packham för tillfället. Manteln presenterade en Peter Pan krage, prinsessa falsning, peplum midja, tre fjärdedels ärm, samt en back ventil på kjolen.

En bättre titt på den eleganta spetsar samt sömdetaljer.

Spetsen är av Sophie Hallette, den berömda franska textil hem som likaledes gjorda spetsar används för Kates bröllop händelse klänning samt skor. Nedan en bättre titt på den känsliga ögonfransar spetsar på ärmarna samt peplum.

Hertiginnan tog tillbaka Sylvia Fletcher för Lock samt affärs hatt.

Det var Lion Tamer Perching stil.

Designad av vår hemvist modist Sylvia Fletcher är Lion Tamer en signatur stil i vår Couture kollektion. Hand-skulpterade från lager av färgat ebenholts sinamay samt avslutade med en enkel strutsfjäder, elegant ramar det ansiktet.

Hertiginnan allra första bar inledningen för Trooping the Colour 2011 (nedan till vänster), liksom ett bröllop i juni 2011 (under mitten).

Detta ger en titt på Kates updo, sett under ceremonin, liksom i en ljusare ögonblick när man talar med barn tidigare på dagen.

Kate likaså hade en vallmo, liksom en ’Bleuet’ blåklint, den senare ett tecken på hågkomst i Frankrike.

Hon bar henne Mulberry’Bayswater’ koppling samt bar hennes Gianvito Rossi signatur pumpar.

Vår tredje one-hit-wonder är från en se till Dundee, Skottland, i oktober 2015.

Grevinnan av Strathearn, som hon heter i Skottland, hade en skräddarsydd ensemble av skotska födda designern Christopher Kane.

Utseendet ingår en kappa liksom kjol av konstruktören samt en svart polotröja.

Här får du en titt på kilt.

Pälsen beskrevs som en ”slim-utrustat dogtooth ull skräddarsydd kappa med bälte,” samt det var nästan identisk med den isiga blåttsatäng coat av Christopher Kane hertiginnan bar till OS invigningen i 2012 såväl som beställer av Strumpebandsorden 2014.

Denna grafiska påpekar många av liknande stil element. Silhuetten är mycket densamma; andra delade element inkluderar prinsessa falsning, den dolda / täckt knappslå, små lapels, on-söm fickor, såväl som tunna själv bälte.

Ytterligare två vyer av pälsen, ett utmärkt skrädderi.

Detta ger en bra titt på det material som används i bitar, en kungsblå houndstooth (även kallad dogtooth, främst när de används i en mindre mönster) i kungsblå.

Kate accessorized med sin Cornelia James ’Imogen’ handskar och hennes ’Muse’ koppling av Stuart Weitzman.

För skor, hertiginnan valde hennes Rhumba boots av Aquatalia.

Vi kommer att stänga den här delen av publicera med en mer Dundee foto.

Tre olika ensembler för tre extremt olika funktioner. Har du en favorit?

I tyder på material för våra Lockdown inlägg, några bad att jag täcka en del av mina föredragna Kate utseende. Du tittar på en av mina topp tio, Christopher Kane bärs i Dundee. I BEleved färgen var särskilt smickrande på Kate, liksom kappans skarpa skräddarsydda parade med den kickiga kjolen var en seger, särskilt med nod till Skottland med den traditionella Kilt-stilen samt möjligheten till en skotsk född designer.

Jag har snarare en listning som går av bitar som kvalificerar sig som en-hit undrar, men jag skulle gärna höra mer från dig på utseende Duchess har slitit att du tror bör ingå i framtida inlägg!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vårt andra ämne är en uppdatering om vad som var ett UFO-bit som bärs av hertiginnan på ett juni videosamtal.

På samtalet gjorde hertiginnan ett virtuellt besök till molnhuset, en handling på missbruksbehandlingscenter. Efter timmar (och timmar!) För att söka, kunde jag inte ta reda på vad Kate hade, eller var andra kungliga modeförfattare. Men i helgen fick jag ett meddelande från Id Whiz samt Longtime Good Friend Stephanie Champion-Helton (aka Woman Coventry på Twitter), som berättade för mig att eBay UK Säljare Noonandchas hade löst pusslet: det var en klänning av Hobbs London. Se, “Loreley Dress” från återförsäljarens S / S 2012-samling.

Den slående färgen kallas “Deep Jasper”, som sannolikt hänvisar till Jasperstenen. Stycket har en skjorta-kappa silhuett i ett material som är en 78% acetat, 22% polyesterblandning, Per Ebay Storbritannien säljare noonandchas. Dessa nästa bilder är via noonandchas auktionslista för klänningen.

Loreley har en dold frontplatta med kontrastknappar, kontrasterande trim på den inre kragen, en yoked back, främre bodice fickor, ett självbälte, liksom armbågens ärmar med kontrastknappar. Här är en bättre titt på den särskiljande krage trimmen med en bild från Noonandchas klänning på eBay.

Stephanie såväl som jag har chattat och undrar om kanske Kate köpte detta exakt samma gång hon köpte Hobbs Wessex-kappan från exakt samma säsongs samling, mycket först slitna i juli 2012, liksom då togs tillbaka under 2014 år 2014 Australien turné.

En snabb Fyi: Hobbs är mitt i sin sommartid, liksom det finns ganska några fynd tillgängliga, med några saker diskonterade 70%. En mer Kate Favorit, LK Bennett, har också sin sommartidsförsäljning, liksom de har varor markerade så mycket som 60%.

129save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *