de bästa sweatsuit seten Uncategorized End of Year Sales

End of Year Sales

tillbaka innan jag gjorde mycket sömnad, brukade jag verkligen njuta av efter jul, pre-nyårs slutet av året försäljning. Jag skulle ta mig själv och min julklapp pengar till köpcentret, hoppas mot hopp om att det skulle vara något som jag faktiskt tyckte att jag kunde spendera sagt pengar på (kom ihåg att detta var innan jag gjorde mycket sömnad, när jag var i händerna på Belk s och 5-7-9 – inte 5-7-9 fortfarande finns Åh jag antar att de gör)?.

Nu när jag syr mer och handla mindre (åtminstone jag handla mindre för kläder som redan är gjorda …) Jag ser mer för end-of-års försäljning från mönster säljare och vintage säljare. Här är en lista över all försäljning jag känner till, gärna lägga till mer i kommentarerna!

Trésor De vintage erbjuder en 10% rabatt genom 11 januari. (Jag har mitt öga på detta ur-1970 guld-ton kedja.)

Penny på Antique Dollhouse Mönster erbjuder 30% rabatt från den 31 december till januari 4. Du kanske gillar det här colorblock 1960 klär sig i en förlåtande halv storlek.

Lisa på mönstret butiken erbjuder 20% rabatt med kupongkod NEWYEAR2013 börjar December 30 och slutar 5 januari. Om du är en mindre storlek och vill ha en enkel (ännu underbara) mönster, kolla här:

(Ignorera krigförande kvinnan i centrum. Hon har inte slåss rättvist.)

Holly vid Pluskvamperfekt vintage erbjuder försäljningspriser hela webbplatsen … kolla in den här Vera Maxwell klänning, yum!

Den vintage mode biblioteket är att ha en 25% rabatt på försäljning till januari 2 – ”blizzard” användning kupongkod (Lisa utlovades en av opålitliga weathermen och var ganska besviken över att bara få en run-of-the-mill snöstorm i stället.) Och kolla in den här kvinnodagen mönster – helt olämpliga för alla typer av snö, men med en riktigt ovanlig front stängning!

Sheila på ur askan erbjuder 15% rabatt genom den 1 januari med hjälp av kupongkoden jul. kan vara en bra tid att plocka upp denna favorit …

Tina på What-I-Hittade erbjuder 25% (exklusive frakt) genom 15 januari … använda kupongkoden ”FirstSale!” Eftersom det är Tina första försäljning. (Kanske din nyårslöfte är att sy mer åtsmitande Sixties bära? Om så är fallet, prova detta.)

Janet på Lanetz Living erbjuder 30% rabatt på inköp av $ 15 eller mer. slutar januari 2. Låt inte detta ett komma undan …

Marian på vintage Vanities erbjuder gratis prioritet frakt för oss order över $ 30 … Jag önskar dessa skor var min storlek.

Kathleen på lite jakt Creek erbjuder 20% rabatt på alla mönster som börjar nu, plus få fri frakt om du köper tre eller fler. Använd kod newyear. (De kommer att ta bort fraktkostnader manuellt.) Kanske du har letat på Colette Macaron klänning? Jag vet att jag har …

Sydneys vintagekläder är att ha en försäljning genom 31 januari – 35% rabatt på alla order på $ 40 eller mer (exklusive frakt). Om du på en plats som fortfarande har gott om vintern kvar kanske du vill kolla in hennes val av vintage rockar. (Vintage rockar är nästan alltid bra valuta för pengarna. Vilket förmodligen är anledningen till att jag har en closetful.)

Michelle vid Mönster från det förflutna erbjuder 15% rabatt på beställningar över $ 20, med koden ”newyear” – giltigt till den 1 februari ett per kund. (Jag älskar detta Sixties midriff jumper …)

Och om din resolutionen bli bättre på att sy, är Deepika på mönster översyn kör en stor årsskiftet försäljning. Alla online klasser är $ 27 ($ 29.99 för gratis medlemmar) och alla de stora 4 mönstren (Burda, Vogue, McCalls, Butterick, Enkelhet, nytt utseende) är 35% rabatt (25% för gratis medlemmar) till den 31 december.

The Blue Gardenia är att ha en försäljning också!

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Liksom Loading …

Relaterad

En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
Hur man väljer en sy MachineJanuary 3, 2008With 79 kommentarer
Varför kommer jag inte att använda Enkelhet Printsew Patterns AgureJanuary 13, 2012IN “Mönster”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *