de bästa sweatsuit seten Uncategorized Awesome Beauty-erbjudanden i Amazon Prime Day Sales

Awesome Beauty-erbjudanden i Amazon Prime Day Sales

Bild ovan, L-R: Eyeshadow / Clean / Pink Lip Sleeping Mask / White Water Essence / Eco-Friendly Eye Mask Patches / White Nuticle Exfoliator / Silver Hairdryer
Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -marknadsföringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för oss att göra avgifter genom att länka till Amazon.com samt anslutna webbplatser.
Jag brukar inte göra mycket om Amazon Prime Day -försäljningen eftersom jag historiskt sett har varit typ av undervelad av produkterna med erbjudanden. Men jag har bara tittat med försäljningen lite i morse och redan har mycket saker i min vagn, så jag trodde att jag skulle göra lite sammanfattning för er …
Stora varumärken som jag ser med fantastiska erbjudanden inkluderar:
Laneige – Jag har läppmask i min vagn …
Tatcha – deras vatten essens är en av de få saker som jag verkligen sprutar på – konceptet är att det hjälper till att alla resten av din hudvård tar tidigare det allra första lagret, liksom jag verkligen märker en skillnad när jag ansöker det först. Det är så kostsamt ($ 90) Jag tenderar att spara det för vintern, men det är $ 66 idag, så jag är psykad.
Butter Nail Products – Jag är inte en betydande nagelperson men jag har varit oerhört nöjd med Butter Base Coats/Top Coats såväl som så vidare har jag köpt under åren. (Även bra erbjudanden på OPI, Deborah Lippmann, samt Smith & Cult Nail Products.)
Söndag Riley Products – bara några produkter, men de är bra erbjudanden.
Peter Thomas Roth
Caudalie
Olaplex
elta MD
Alternative Caviar – deras produkter är några av mina favoriter när jag inte gör den lockiga kvinnan metoden
Urban Decay – Jag kanske bara måste få Mini Naked2 -uppsättningen av ögonskuggor för $ 15 … ACK, liksom också fantastiska erbjudanden på Julep Eyeshadows (jag har 2 samt använder dem verkligen ofta, extremt enkla att applicera) såväl som Laura Gellerprodukter
Det kosmetika – en av mina föredragna undereye concealers!
Shark Hyper Healt -torktumlare – Jag har hört utmärkta saker om hajtorkaren i de olika Curly Woman -grupperna jag är i – människor gillar verkligen det. Det är ner till $ 172 från $ 250, så jag kanske bara måste prova det.
Drybar Round Dryer Clean – Jag har inte provat den här, men jag har hört bra surr om det som ett steg upp från $ 30ish Revlon Dryer Clean som alla älskar. Drybar är nere till $ 105 i försäljningen.

Jag har verkligen varit på jakt efter ögonmasklappar – läsare, har du någon typ av favoriter? Peter Thomas Roth som visas ovan ser bra ut, men jag ser att det finns den här nya snigelbiet som finns på några “bästa” listor. Det finns också några högt rankade från Bliss för $ 11. Tankar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *