de bästa sweatsuit seten Clothing Vad är din sommarrakningsrutin?

Vad är din sommarrakningsrutin?

Här är ett snabbt ämne för juli: Rakar du annorlunda beroende på årstiderna (till exempel har du en sommarrakningsrutin)? På baksidan, på sommartid, när vi är mycket mer benägna att bara ha mycket mer hud med kjolar, shorts, ärmlösa toppar, och så vidare, väljer du dina kläder enligt din rakning/vaxning/oavsett rutin – för Exempel, välj byxor eller längre kjolar om det har gått några dagar med tanke på att du har rakat (om du är i A/C, det vill säga)? Eller klär dig du i vad du vill under sommaren, oavsett hur mycket hårtillväxt du sportar? Eller rakar du varje dag eller gör något annat för hårunderhåll på sommaren?
I allmänhet, vad är dina raknings-/håravtalsrutiner under de olika säsongerna? Till exempel rakar du året runt, oavsett vad? Hoppa över benen på vintern?
(Ansvarsfriskrivning: Naturligtvis skulle vi aldrig anta att vi berättar för någon person vad de ska göra åt deras kroppshår! Vi är säkra på att vissa läsare rakar ofta eller har fått laserhårborttagning medan andra väljer att inte ta bort något kroppshår och i vilket fall som helst – eller något däremellan – det är tydligt att det är upp till dig!)
Medan vi är i fråga om rakning och hårborttagning, här är några mycket mer allmänna QS att gå över idag:
Har du någonsin tänkt på laserhårborttagning? Har du gjort det? Kat säger: ”Jag hade mina underben och underarmar laserade för cirka 15 år sedan vid denna tidpunkt, så jag rakar verkligen sällan. Det är [visade sig vara] en av mina favoritsplugges – jag rekommenderar det starkt för alla personer med mörkt hår och lätt hud! ” Läsare, har du fått laserhårborttagning, eller funderar du på det?

{Relaterat: Tre kvinnor delar sina erfarenheter med laserhårborttagning}
Vilka är dina favorit rakprodukter – rakknivar, rakkräm/geler etc.? Har du några rakningsartiklar bland dina överklagande tömningar? Efter åratal med att få skit engångs rakknivar (och kasta ut för mycket plast, eek), försökte jag en Billie -prenumeration för några år sedan och gillade verkligen deras rakknivar. Någon gång 2021 ändrade de dock designen, och jag var inte ett fan. Jag bytte till Athena Club och ungefär som deras rakknivar. Några andra rakklubbar att rekommendera?
Har du använt några av de nyare (och dyra) hemhårborttagningsmetoderna, till exempel IPL- och Diod -laserenheter? Ett par populära exempel är Tria Hair Removal Laser ($ 499) och Braun Silk-Expert Pro 5 ($ 330).
{Relaterat: Fyra av de bästa rakklubbarna för kvinnor}
Stockfoto med hjälp av stencil.
Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som skapats för att tillhandahålla en indikerar att vi ska tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.
Det här inlägget består av anslutna länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *