de bästa sweatsuit seten Clothing Lindo Wing Senaste, drottningens Ruby Necklace, & Russell och Bromleys vårsamling!

Lindo Wing Senaste, drottningens Ruby Necklace, & Russell och Bromleys vårsamling!

Vi är tillbaka med några nyhetsbytes, uppdateringar och en titt på Russell och Bromleys fantastiska vårsamling.

Vårt första objekt: det senaste på Kate och Baby Cambridge # 3 som familjen börjar vad som förväntas vara en mycket varm helg, med London och andra områden som upplever rekordhöga temps för denna tid på året.

SAT-lastbilarna är nu på plats nära Lindo-vingen, sett i ett fotoskott idag.

Kungliga anhängare är fortfarande campade, i ett foto som tagits igår.

Mer om familjens helgplaner från detta hej! berättelse.

… Det är trodde att Cambridgesna till och med kan gå ut ur den fuktiga huvudstaden och fly till Bucklebury, Berkshire, spendera tid med Kates föräldrar, Carole och Michael Middleton.

Medan hon skulle vara längre från Lindo-vingen vid St Marias sjukvårdsanläggning i Paddington, måste hon känna de tidiga tecknen på arbetskraft medan hon i hennes familjehem i Berkshire inte skulle ta mycket mycket mer än en timme att köra 50 miles till sjukvårdsanläggningen därifrån.

Namnspelet fortsätter naturligtvis med brittiska bookmakare som skickar sina ständiga odds. Detta är med hjälp av Express:

Prinsessan Alice är nu en ledande contender bland de andra föreslagna namnen, enligt de senaste oddsen från Oddsmonkey. Oddsmonkey talesman Peter Watton sa: “Tjejnamn dominerar fortfarande den här marknaden, men snarare än Maria – det är Alice som nu leder till marknaden.

“Det stora steget har dock varit för en pojkes namn i form av Arthur – det är nu i 5/1 efter att bookmakare rapporterat betydande pengar som kommer in – men fortfarande är allmänheten fullt att det blir en tjej.”

Posten noterar att andra namn nära toppen av listan inkluderar Victoria, Albert, Jack och Alexandra.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Därefter en titt på drottningens Ruby och Diamond Floral Bandeau halsband. Du kanske kommer ihåg hertiginnan som bär den till Spanien State Bankett i juli 2017. Du ser bara den minsta antydan av det i det här fotot av Kate och William på väg till Buckingham Palace för evenemanget.

Vi såg det igen igår kväll, slitna av HM till drottningens middag för Commonwealth Chealths of Government Meetings. Vi gör en snabb översikt över middagen, eftersom vi inte får täcka det många formella händelser i Kates engagemang, och de är roliga att se. Nedan välkomnar drottningen Adama Barrow, VD för Gambia.

HM hälsning Indiens premiärminister Narendra Modi.

Drottningen med kanadensisk premiärminister Justin Trudeau. (Redaktionell sida: Jag tror att hon kanske är ganska förtjust i Trudeau.)

HM hälsar Jacinda Ardern, Statsminister i Nya Zeeland. Hon har en standard Maori Korowai-kappa, enligt CNN.

Mer från CNN-historien:

Korowai lånades till Ardern av Ngati Ranana London Maori Club, som sa att det var andra gången det hade bärs i närvaro av drottning Elizabeth II. “Drottningen stötte på den här Korowai … Möte vår Whaea Esther på Westminster Abbey för Commonwealth Day Service,” sade klubben på Facebook.

Honorary President Whaea Esther Jessop QSM berättade för CNN plagget hade gjorts för en bröllop år sedan och, på sin ursprungliga ägarens avgång till Italien, gavs det på permanent finansiering till klubben.

Jessop sa att det hade gjorts genom att använda en speciell vävteknik för att kombinera linfibrer och fjädrar. “Vi kände oss mycket hedrade och glada över att begäran kom igenom,” sa hon.

Det här är en händelse som hertiginnan vanligtvis skulle delta, var hon inte på det här skedet i sin graviditet. Innan middagen serverades drycker i det blå salongen. Här ser du Prince Harry och kanadensiska PM Justin Trudeau.

Prins William (i en bild som skriker “Caption Contest”).

Många andra kungligheter deltog i funktionen, inklusive prinsessor Beatrice och Eugenie. Det diskuterades före middagen om att se dem med Tiaras; Det visade sig inte vara fallet. Som du kan se i bilderna var detta en svart slipshändelse, en nivå under en vit slipsfunktion. Det är normalt vit slips frågor som vi ser tiaror. Min gissning är att drottningen bär en eftersom hon är värd för funktionen.

UPPDATERING: Tack till dem som pekar ut det, ser det ut som Sophie, Camilla, prinsessan Anne och andra bar tiaror, så jag har fel om nivån på formell klädsel likställa med tiara starkt. här är några tweets från smycken expert och härlig bloggare kungliga Order of Splendor:

Dessa är också från i går kväll, svara på tweets om tron ​​att endast gifta kvinnor och brudar måste bära diadem.

Nedan Princess Beatrice med sin far, prins Andrew.

Efter drycker mottagning, var det dags för middag. Nedan Prins Charles, HM, Commonwealth generalsekreterare PatriciaSkottland och premiärminister Theresa May.

Middagen var i bildgalleriet. I detta foto, får du en känsla av rummets storlek som drottningen levererar hennes kommentarer.

Nu är det dags för en närmare titt på halsbandet.

Detta ger en bättre bild av pjäsen, liksom flickor i Storbritannien och Irland tiara.

Bilder från formella Palace middagar kan vara svårt att se; de tas i lägre ljusnivåer av fotografer ganska en bit bort från de ämnen som ska fotograferas.

Ett annat synsätt.

Halsbandet var en bröllopsgåva till drottningen från hennes föräldrar, kung Georg VI och drottning Elizabeth. I detta foto från The Queen juvel Vault, kan du se den bland visningen av bröllopspresenter.

Via Drottningens Jewel Vault (Klicka på bilden för att besöka platsen)

Från drottningens juvel Vault:

Den intrikata delen ligger i silver och guld och har enstaka rubiner mellan diamant blommor. Det är en intressant bandeau format, en djup v-form som kulminerar i en diamant hänge. Drottningen hade förkorta det, eftersom hon har en tendens att göra med halsband ….”

Här ser du halsbandet på drottningen och även hertiginnan. De två bitar du ser i mitt i centrum foto är från halsbandet, bort för att ändra längden på halsbandet.

För dem som är intresserade i drottningens örhängen, hon bär drottning Marys Ruby kluster örhängen. Som kommer till oss med hjälp av den alltid på top-of-all-kungliga-saker-att-shine-and-skimmer folks vid drottningens Jewel Vault, också källan till en stor del av information om halsbandet.

Jag vet inte om dig, men det är verkligen en njutning att se bilder som visar smycken bitar som bärs av HM och Kate, liksom andra kungligheter. Det var en glädje att sätta detta tillsammans.

Vi har några kungliga kalenderobjekt för helgen:

Lördag kväll är drottningens födelsedag Party konsert på Royal Albert Hall till minne HM: s 92: e födelsedag. Den innehåller uppträdanden av Kylie Minogue, Sting, Sir Tom Jones, Alfie Boe och Shaggy, samt en speciell hyllning av prins Harry. Inkomster från konserten förmånen drottningens Commonwealth förtroende, förra veckan meddelades det att Prince Harry är ordförande i Trust. Konserten kommer att sändas live på BBC One och BBC Radio 2; det börjar vid 08:00 lokal tid, det vill säga 3:00 EDT / Noon PDT.

Drottningen kommer att vara den officiella starter i söndagens London Marathon.

William, Harry och Kate var förrätter vid förra årets tävling, och huvuden ihop var den officiella mottagaren av intäkterna från Marathon.

Förutom de ekonomiska fördelarna från 2017 race var händelsen som en startpunkt för att höja diskussion kring psykiska problem.

I år finns det inte ett stort tryck knuten till tävlingen, men huvuden ihop är Fielding en grupp löpare. (Nedan en annan bild från förra året.)

Även om årets Head tillsammans lag inte har nivån på uppmärksamhet i media på 2017 laget hade organisationens löpare är redo att gå och välgörenhet söker volontärer för att heja laget på under loppet.

Även ikväll huvuden ihop är värd ’En kväll med Mind Over Marathon’ på sin Facebook-sida. Förra året BBC följde tio lag huvuden ihop löpare som de utbildade för maraton. Ikväll löpare är ”… tillsammans igen, reflektera över sina utomordentliga insatser och talar om vad de har varit upp till sedan dess.” Facebook live event börjar kl 19:30 lokal tid, 02:30 EDT.

En mycket mer foto från förra årets tävling.

++++++++++++++++++++++++++++++++

Även idag, vi helt enkelt glada över att välkomna tillbaka Russell & Bromley; de flesta Kate mode anhängare är bekant med företaget, och vi kommer att ta en titt på några av skönhet i årets vår / sommarkollektion. men först en snabb repetition på några av Russell och Bromley stilar hertiginnan bär; hon har en veritabel garderob av skor från märket.

Etiketten halv ’n hälften Boots är en stapelvara i Kates garderob. Made by Stuart Weitzman för Russell och Bromley, Kate har länge burit dem i svart; detta år tillade hon den bruna, först konstaterades när man bär i Oslo under Sverige / Norge tour.

Kate också lagt till en ny par boots till mixen i år, Fallon Dry. Slitna för en instruktör Kärn händelse i oktober förra året, är stilen tillverkade av väderbeständigt svart mocka och uteslutande för Russell och Bromley av Aquatalia.

Du kanske minns Xpresso lägenheter bärs av Kate under Indien turné.

Förutom rodna mocka Kate bar, detta våren Xpresso erbjuds också i marin, mjuk grå och svart mocka.

En annan stil vi sett Kate in, varumärkets Chester dagdrivare, finns i ett brett spektrum av färger och utföranden. Arvet dagdrivare har fransar trim toppas av två tofsar; nedan till vänster visar vi skon iEn blandning av lackläder, mocka och texturerat läder; I mitten, en rik röd nubuck nyans; Och till höger, ett natty marinkalvläder.

Nu för vår titt på årets vår / sommarsamling, som erbjuder några enastående stilar, från låghälsade loafers till Sky-High Heels. En av de nya mönster som jag verkligen gillar: Baxter, en baklöst loafer tillgänglig i sköldpadda-tryckt läder, såväl som svart läder. Den här ser super-mångsidig; Det skulle fungera bra med massor av olika outfits, från jeans till byxor. Kilar är alltid roliga och det finns ett överflöd tillgängligt i vår: till vänster, twist cork wedge; I mitten visar vi Pukka upp i svart mocka, och till höger, en uppdaterad klassiker, popsicle crossover wedge.

Det finns ett utmärkt urval av sandaler för S / S ’18, med utseende som passar alla smaker eller tillfälle. Från vänster till höger, laurenliten i sola läder med en lätt plattformsula; Den centrala bilden visar piraten, en exceptionell accent för massor av ett ensemble med sina utsmyckade korsband; Och dime, en platt sandal i en klassisk thong-design som är bäst för massor av platser och evenemang.

Vem älskar inte en ny tränare den här tiden av året? Parken run sneaker i rosa nubuck har en touch av flottan på baksidan; Bow Wows Darling Bow tar den grundläggande vita sneaker upp ett hack; Juliette spetsen i Khaki ser Über-comfy.

Flytta till dressier stilar kan du se att det inte finns brist på klänningslägenheter i den nya samlingen. Vi delar bara en smattering av mönster, som börjar med slipper platt i Navy sammet med silver dekor och häl; Klassig juvelhäls i mitten skickar en elegant subtil signal; Till höger har slipper platt i svart sammet ett slående guld och rött blommönster.

Det är den tiden på året för fester, bröllop och andra eleganta tillfällen. Massor av oss har kungliga bröllop på hjärnan (Harry och Meghan! Eugenie och Jack Brooksbank, Oh, det!) Och rosenskapet passar räkningen för ett speciellt evenemangsstil. Skon kommer i mjukblå mocka, en elegant stenfärg och mintgrönt läder, alla utsmyckade med guldtone studs och glittrande kristallrosor.

Här är en bättre bild av detaljeringen på rosenskapet. (Det finns också en matchande rosäbåda.)

En tidlös stil som är ett behov av för många, och bäst för en fest: den grundläggande stiletten. Säg hej där till spiket. Jag älskar det namnet och produktbeskrivningen; Det finns ingen att slå runt busken när det gäller hälhöjd, “… Denna svåra stil kulminerar i en skarp spetsig tå och sitter på en pin-tunn stiletthälsa.” Spiken erbjuds i mjukt solbränna såväl som en svart nubuck, mycket ett klassiskt utseende.

Om livet verkar bättre med en båge (och en något kortare häl) finns det gott om alternativ: den bowdacious slingback i svart patent med en glitterblockhälta; det livliga i skimrande tyg; Kickback kattunge hälen, även i svart patent.

Det finns mjuka mocka design i färger idealiska för den här tiden av året; Till vänster visar vi displayen pekade tån i Lilac; Bredvid det i mjukgrå, gjorde andningsplattformen, en annan stil av Stuart Weitzman bara för Russell och Bromley; Cipriani-pumpen visas i Sky Blue Suede; längst till höger, dolorerna bågar slingback i en mjuk persika skugga.

Sandaler är alltid roliga, men speciellt så i varmare månader. Dessa mönster i neutrala toner kommer att fungera bra för ett brett utbud av outfits och tillfällen. Från vänster till höger: DUPLEX TWO STRAP SANDAL I SVART NUBUCK med en blockhälsa (den här ser “väldigt Kate” till mig); Nätverksandalen med en strappy criss-cross-design; Den rock-up studded plattformen sandal i svart läder; Och till höger trimmer bipacksedeln sandal i en elegant underskattad naken satin med patentläder kronblad.

Den nya samlingen erbjuder en rad pulserande stilar i en blandning av motiv. Vi delar bara några här: Humbug med sina väldigt söta critters perche

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *