de bästa sweatsuit seten Uncategorized Mothers Day Tshirts

Mothers Day Tshirts

Vi gjorde ett speciellt urval på Mothers Day Tshirts, för att detta är en kombination av stor tid. Mors dag är en dag för många människor att visa sin tacksamhet mot mödrar över hela världen. Och i vissa fall säger ingenting “Jag älskar dig”, bättre än en T-shirt.
Bakgrund

Mors dagsfirande kan dateras tillbaka till vårfirandet för att hedra Rhea, gudarnas mor, i forntida grekisk civilisation. På samma sätt antog romarna praxis till sin egen panteon.
I Amerika var föregångaren Julia Ward Howe. Hon skrev “Mother’s Day Proklamation”, en uppmaning som bad mödrar att förena sig för att främja världsfred. Det var en pekare av de makt som mödrarna har när de smälter samman. Det handlade om mödrar och kvinnor som vidtog åtgärder den här dagen. Inte bara om moderbanden mellan mor och barn. Det handlade om den positiva inverkan som mödrarna har på samhället och det arbete de gör för sina barn.
I början av 1920 -talet började Hallmark och andra företag sälja mors dagskort. Många människor skickar fortfarande kort till sin mamma. Men varje land har sitt eget mors dags ursprung och festliga vändningar. Till exempel är mexikanska mödrar bortskämda hela dagen med mat, blommor och musik. Den musiken inkluderar en serenad av Mariachi -sångare med låten “Las Mañanitas.”
Vi älskar arv och folklore, men vi tror också att nya åldrar kräver nya recept. Så våra mödrar får T-shirts på Mothers Day? Och vi gjorde dessa val i hopp om att vi också hjälper dig
Mothers Day Tshirts från Teepublic- för mödrar och deras barn
Teepublic överraskar oss som alltid med en fantastisk samling för Mors dag, både för mödrar och barn.

Mothers Day Tshirts från DBH:
DesignByHumans saknade inte chansen att imponera på oss med deras mycket fantastiska dedikerade mönster

Skål till alla eleganta, badass, hänsynslösa, trendiga och modiga mödrar där ute!

0/5 (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *