de bästa sweatsuit seten Uncategorized Bait och switch

Bait och switch

Jag vet inte om dig, men när jag klickar på en eBay som ger en “exotisk ond svart älvliknande klänning med mesh fransar L” Jag är jävla väl förvänta sig att vingarna ska ingå! Men de är inte! Vad är det med det? Jag måste få vingarna separat? Vingarna är det som gör det “fe”! Annars är det bara exotiskt, ont och svart. och absolut mini. Glöm inte mini.

Det här är vad som händer när jag tror att jag måste våga ut ur de glada lilla rosorna och kattungarna världen som är vintage på eBay i de moderna klädesvisningarna. Vilket är inte rosor och kattungar, som du kan se, men, väl, exotisk, ond och älva. Om du får vingarna separat.

De tillhandahåller går till 11 augusti, så det finns gott om tid att spåra din egen uppsättning onda fafykvingar, om du är så benägen. Dessutom lovar listeren att “denna Tacy och Racy Outfit … kommer att ha alla de manliga rovdjur slavering och panting över dig.” Personligen försöker jag hålla de manliga rovdjuren (liksom de kvinnliga) långt, långt ifrån mig, men hej, jag kommer inte att döma din livsstil. Speciellt inte om det involverar vingar. Jag är inte helt säker på vad “Tacy” indikerar här – jag antar att det är ett typsnitt för “välsmakande”. Jag är ganska säker på att det inte har något att göra med detta.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Inga culottes! 18 maj 2006
En gäst rant på “Varför är vintage mönster så dyra?” Juli 17 2008 med 116 kommentarer
Moths i Pocketbook [Varning: Långträde] 2 juli 2007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *