de bästa sweatsuit seten Clothing Samuel Milham’s Coffeine Junkies

Samuel Milham’s Coffeine Junkies

popkulturkaraktärer före deras morgonkaffe
Lord hjälper oss att det är den sista dagen i veckan, den magiska fredagen och vi var tvungna att börja tidigt. Om du också var tvungen att lägga in några extra timmar den sista dagen och känner dig misshandlad, är du inte ensam. Och jag antyder inte oss, jag antyder två dussin andra välkända karaktärer som ser helt fruktansvärda ut innan de har sitt kaffe, som jag tänkte på av illustratören Sam Milham.
Jag tittar på dessa bilder och som en kaffeälskare känner jag helt smärtan i de halvöppnade, röda ögonen, som känns som en miljard stickande bin. Och det misshandlade ansiktet med rörigt hår. Kaffe är verkligen ett mirakläkemedel, och tack och lov, det är inte olagligt. Endast en kaffemissbrukare kan förstå i morse smärta, vilket är vad Sam förklarar att vara. Han kommer från Australien och är specialiserad på logotyper, animering och övergripande galna stilkaraktärer, som du kan se mycket mer av på hans Facebook och Instagram, till exempel Disney -ansikten på “Ice”, om du vet vad jag menar.
Coffeine Junkies -serien innehåller karaktärer som Papa Smurf, Bugs Bunny, Hi Kitty, Finn från Adventure Time och laddar mycket mer med massivt bustade ansikten, innan deras morgon Java. Resultatet är lustigt, men som vuxen är lite ledsen, med tanke på hur mycket du kan relatera till detta tillstånd:

0/5 (0 recensioner)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *