de bästa sweatsuit seten Uncategorized Enkelt klass

Enkelt klass

Jag älskar den kortärmade versionen som visas här, speciellt med den hatten. Vad som dödar mig är att jag inte kan tänka på någon modern motsvarighet till en klänning som denna. Vad bär en kvinna dessa dagar som är så grundläggande och ändå så un-girlish? Låga jeans? Snälla du.

Jag tänker på det här som idag är min 35-årsdag (yay!) Och, även om jag är glad att jag bara kan kasta på ett par sneakers och jeans när jag så väljer det, det finns ingen likvärdig frihet till skala. Varför finns det det här stora gapet nu, där människor antingen bär jeans eller en cocktailklänning (eller, faktiskt jeans och en topp som ser ut som toppen av en cocktailklänning, istället för cocktailklänningen)? Var gick alla mellanstadierna? (Jag menar, förutom min garderob.) Det är en pussel, för att vara säker.

Hur som helst, nu när jag har uppnått ostensibel mognad, planerar jag att ha mycket mer klänningar så här, att fylla i gapet. Jag planerar också att göra dessa saker: kallar människor “min kära pojke”; Att säga “I min dag skulle en dam inte fångas död i det”; och hänge sig i helt obefogad nostalgi för mitten av 1980-talet.

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

HOWTO: PackingJune 9, 2008
Rant-Tastic ämne # 143: “Vad ska man bära på flygplan” 25 juni 2007
International Wear A Dress Day 2009 – Idag! 29 oktober 2009 med 83 kommentarer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *