de bästa sweatsuit seten Clothing Den bästa Fairisle Sweatshirt + andra fantastiska stickade kläder Jag köper för höst

Den bästa Fairisle Sweatshirt + andra fantastiska stickade kläder Jag köper för höst

den bästa Fairisle tröjan

Fair Isle är ett hårt mönster att handla, eftersom så ofta utseendet kan vinna i området som ser alltför dem. Liksom som helgdag, liksom att du är shepherding får i Skandinavien, etc. Det finns en konst för det, liksom tack och lov, har blandningen verkligen greppat konsten. De har också försäkrat sig på att distribuera sin varumärkesnivå av kvalitet. Så du förstår när du investerar i sina bitar, gör du ett klokt sartorialbeslut som kommer att vara. ännu bättre? Du får designer hög kvalitet för en bråkdel av priset.

Här använder jag Ari Sweatshirt från varumärkets egen speciella blandningsmärke. Denna ull-blandningströja med ribbade crewneck, manschetter, såväl som hem är mysig, comfy, liksom exceptionellt snygg. Användningen av ett känsligt mönster i guld såväl som silver mot grädde är det som håller det från att känna sig lika väl. Mjukheten i den allmänna utseendet håller den bärbar. Det är vad jag vill ha Fair Isle att vara, liksom extremt sällan.

Intermixari Nordic Wool-Blend tröja

A.l.cdiego Tapered Paperbag Brousers

Slutför utseendet

Fair Isle Tröjor, när det är klart, är bärbara med ett utbud av utseende. såväl som här har jag valt att hålla sakerna avslappnade. Mina byxor är en A.L.C. Avsmalnande byxor, mina skor är ett nödvändigt par Veja Low Tops, liksom en stor kristallhopp örhängen lyfter hela utseendet.
Det är absolut sweatshirt köper säsong. Förutom blandningen är fylld med extraordinära stickar för att hålla dig varm och elegant från här med det nya året. (Ja, jag tror att långt framåt. Jag måste, 2020 är en doozy). För mycket mer av mina föredragna intermix stickar, se nedan!

Intermixari Nordic Wool-Blend tröja

A.l.cdiego Tapered Paperbag Brousers

Vejaesplar low-top sneakers (älskar också dessa)

Mounserswami Beach Hoop Örhängen

Favorite Mellanx Knitwear för höst

Tack till Mellanx och Shopstyle för att samarbeta på det här inlägget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *