de bästa sweatsuit seten Uncategorized De finaste mässan Isle -tröjor såväl som de bästa modesmycken för att klänna dem upp

De finaste mässan Isle -tröjor såväl som de bästa modesmycken för att klänna dem upp

Fair Isle Sweatshirt -mönster kommer från en standardstickningsmetod som först används på Shetlandöarna, där mönster produceras med hjälp av olika färger. De hamnade i klassiska när prinsen av Wales (och framtida kung av England) använde dem i början av 1920 -talet. Lätt för oss har färgerna såväl som stilar moderniserats för att se helt fantastiska ut när de är klädda för ett semesterevenemang. Även om du fortfarande känner mig gratis att bära dem nära en brusande avslutning med en kopp kakao.
Jag har inkluderat en sammanfattning av min föredragna mässa öströjor längst ner i denna publicering (hur sensationell är den här?!) Men den senapsmässiga ötröja som jag använder idag är en föredragen upptäckt på Nordström. För att klänna den såväl som att göra det klara, har jag parat det med några traditionella David Yurman-modesmycken och satinbyxor som jag troligen kommer att avslå att ta av eftersom jag gillar dem så mycket. Jag indikerar verkligen, vi tillbringar inte tillräckligt med tid på att prata om metallbyxor.

Topshopfair Isle tröja

Topshopclean peg satinbyxor

När det gäller tillbehör talar vi om en traditionell tröja, så låt oss se till att våra modesmycken uppfyller kostym. Här använder jag ett par David Yurman -armband (här och här) som jag på samma sätt upptäckte på Nordström, tillsammans med varumärkets sensationella mini pinky -ring i 14 k guld. Det finns få modesmyckesvarumärken som gör mig så varm och fuzzy inuti som en rättvis ö -tröja gör på utsidan, och David Yurman är absolut en av dem. Jag tänker fortfarande på att öppna mitt allra första stycke av deras modesmycken från mina föräldrar när jag gick på gymnasiet – ett stycke som jag fortfarande har ständigt!
Dessa David Yurman -bitar klänningar upp min mässiga öströja på ett enkelt, avancerat sätt, men de är likaså lika bärbara med dina dagliga arbetskläder, helgkläder, allt. Av den anledningen föreslår jag extremt att gåva (eller begära …) ett David Yurman -stycke i år – det finns verkligen ingen gräns för metoder du kan bära dessa skatter, för alltid. Lägg till en klackad bootie såväl som det här utseendet är 100% förberett för att fira medan du lyssnar på Celines julalbum på Repeat. Kontrollera ett antal av mina föredragna David Yurman -bitar nedan!

Saknar din garderob i kategorin Fair Isle Sweatshirt? var inte rädd. Jag har på samma sätt avrundat alla mina föredragna mässiga öar tröjor under säsongen nedan! Skål till en snygg och avkopplande vintertid i dessa skönheter!

Joiekarenya ulltröja

J. Crewmock Neck Fair Isle Cashmere tröja

1901Fair Isle Shrunken Turtleneck tröja

Säsongens finaste mässa öar tröjor

Tack till ShopStyle såväl som Nordström för att ha samarbetat med det här inlägget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *