de bästa sweatsuit seten Uncategorized 10 fantastiska helt vita klänningar och ensembler att bära i sommar

10 fantastiska helt vita klänningar och ensembler att bära i sommar

Den bästa skuggan att bära när värmen träffar högt och extremt under sommarmånaderna, skulle vara vit. White är en färg som hjälper till att återspegla sommarsolen och de heta fuktiga strålarna, och när du bär i bomull får din kropp andas och slappna av, vilket gör det också till att naturliga luftkonditionering till systemet. Men det indikerar inte att du klär dig döda i vitt och går runt som ett spöke. Det finns massor av eleganta vita klänningar, som kan bäras med en pop av färg i tillbehör som företag. Här är ett par idéer om hur man gör ett modeuttalande i vita klänningar i sommar.
[Läs också: Hur man stylar maxi -klänning]

10 sätt att bära alla vita klänningar och sommarklänningar

1. Spets för somrar
Ingenting talar om att vara sexigare än en spetsklänning, och vi ber inte att vara oeniga om detsamma. En klänning med fantastisk blandad spetsdetaljer och en skalad nederkant med en smal topp och blommor kan bäras för avslappnade fester.

2. Moderna berättelser
Det finns sommarklänningar för att få dig att se modern, chic och vacker, varför parning av midi -kjolar med en beskuren topp i samma nyanser av vita gör ett haute trendigt uttalande. Slutför utseendet Palmeiras Tröja med pumpar eller klackar för fötterna och heta röda läppar!

3. kantiga kontor kyckling
I måndag bedömer arbetarna på kontoret med ett Schweiz herrlandslag i fotboll Tröja helt vittigt nummer för att flagga. En vild vit bomull som sommarrock med en vit liten kjol för företaget och klackar för fötterna i vitt, varför inte? Utsmyckning utseendet med ett elegant neutralt tonat midjebälte och ett tråkigt grepp i handen.

Tee -skjortklänningen
Ett av sätten att vara lugn, cool och elegant medan sommarmånaderna slår extremt och het är att bära en sommar -skjorta klänning; en som faller loss över kroppen och är tillverkad av bomull. Utseendet kommer som rent och otroligt snyggt, och utöver det är utseendet en av en modern tjej på vägarna och gör sin sak!

Lacey White Rompers
Sommartider indikerar massor av kul på stranden och vid poolen, för det är där parterna händer. Du skulle inte vilja missa modestilarna och den eleganta beröringen under solen, varför det är meningsfullt att bära en helt vit romper i spetsar! Stil upp med pärlstav och neutrala tonade tillbehör för att glameffekten ska komma igenom.

Vita för kaffedatum
En helt vit ensemble för kaffedatumet talar om oskyldighet och renhet. Du kan para ihop en frilly vit topp med ett par klädbyxor och klackar för att utseendet ska komma så fullständigt; Nyanser av utmärkta vita gör märket här, med ett neutralt tonat grepp i handen för företaget.

[SC: MediaD]
Kimono sjöjungfru klänningar
Undrar vad man ska bära för kvällens samling och det formella evenemanget, här är en kimono -inspirerad sjöjungfru klänning med Leeds United Tröja fantastiska utblåsta ärmar och en låg V -halsringning för att du ska se ut som en diva!

Underbara vita kurtis
Underbara vita kurtis kan bäras med fantastiska vita klädbyxor och spetsiga klackar, vilket skulle göra ett prickigt uttalande och en signaturstil avundas av många. Slutför utseendet med matt tonad läppstift och minimal rodnad för kinderna!

Långa vita kurtor
Långa vita kurtor med fantastiska råa silkesciggbyxor för arbete eller för speciella tillfällen kan också bäras som ett stiluttalande. Slutför utseendet med pumpar och klackar för fötterna och med en tygväska i handen eller ett grepp för företag.
[Läs också: Hur man bär palazzo -byxor]

Vi har visat dig några av de bästa och mycket vackra sommarklänningarna med ärmar, några av de bästa långa sommarklänningarna och de bästa korta sommarklänningarna också. Klä upp dig och gör en sommarlig stänk i vitt!
Bilder Källa: Pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *