de bästa sweatsuit seten Uncategorized Det är levande!

Det är levande!

för länge sedan jag skrev om detta mönster, McCalls 5147:

Och nu har toi funnit allt som gjorts, tillgängligt för försäljning på Etsy ($ 40, B36, klicka på bilden för att kolla in listan):

Jag älskar det när jag hittar handgjord vintage för vilken jag kan identifiera källmönstret – det är som CSI: Sy, är det inte (förutom med färre splatter)? Och det hjälper verkligen när jag försöker bestämma vilket av det pinsamt stort antalet mönster i mitt syrrum ska upparbetas nästa – se hur bra den här utarbetade! Jag älskar Rick-Rack, och Orange & Plaid Combo. Hur fan skulle det här titta på plädta taffeta och sammet? (Det såg också ungefär sex år, men jag brukar inte låta det stoppa mig.)

Har någon annan någonsin hittat en klänning och känt vilket mönster det fästes från? (Det räknas inte om du hittade det i din egen garderob …)

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Varför kommer jag inte att använda Enkelhet Printsew Patterns AgureJanuary 13, 2012IN “Mönster”
LinkTastic Fredag: Hjälpsamhet EditionMay 30, 2008 med 41 kommentarer
En ny kjol! 19 maj 2008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *