de bästa sweatsuit seten Uncategorized Hertiginnan i casual stilar för Lake district Uppdrag & stora UFO hemliga Löst

Hertiginnan i casual stilar för Lake district Uppdrag & stora UFO hemliga Löst

Hertiginnan av Cambridge förde engagemang i Englands vackra Lake district i dag.

Hon började dagens aktiviteter på nationell RAF Air Cadet Äventyrlig Training Center i Windermere, där två miljoner £ renovering samt ombyggnad jobb har just insvept.

Hertiginnan fanns i hennes funktion som heders Air Commandant av kadetterna.

Centret ”fungerar 24/7, vilket ger 7-dagars bostäder äventyr utbildning samt ledarskapskurser för över 40.000 RAFAC vuxna personal samt kadetter” per kadetterna.

Hon gjorde några mountainbike med en grupp kadetter.

Då hertiginnan samt kadetter gjorde lite firning.

Mer från detta sky nyhet:

Itelouwa Odipe, 13, från Lancaster, talade till hertiginnan som hon väntade på att Rappel ner stenbrottet. ”Hon var på väg att abseil liksom jag var nästa i raden, så hon frågade mig om jag ville gå före henne. Jag var lite rädd så jag sa nej ”, sade han.

”Jag tror att hon var mycket vänlig. även om hon är en kunglig höghet hon fortfarande gör saker typiska människor gör.”

Kensington Palace noterade i ett pressmeddelande att ”hertiginnan av Cambridge tror passionerat att kostnaderna tid utomhus spelar en central funktion hos barn samt ungdomars framtida hälsa och välbefinnande samt lycka, bygga stiftelser som sist under en livstid genom att uppmuntra aktiv prospektering samt möjlighet att skriva samt förbättra positiva relationer.”

Och från The Telegraph skydd av Hannah Furness:

Centret kommer att göra det möjligt för hundratals kadetter från hela Storbritannien för att besöka Lake district varje år samt delta i ett brett utbud av aktiviteter, bygga upp deras förtroende samt ledaregenskaper samt att uppnå deras hertig av Edinburgh Awards.

Mer från vardagen Mails story:

Hertiginnan frågade tonåringarna om den verksamhet de deltog i liksom exakt hur pandemin hade påverkat deras psykiska hälsa.

Hon sade om verksamheten: ’Det är så bra att ha dessa utmaningar.’

Josh Binnie, 15, från Kendal skvadron av kadetter, berättade om sina erfarenheter i ett segelflygplan samt ombads av hertiginnan om det gjorde honom reser sjuk.

När han sa nej, svarade hon: ’Du är gjord av hårdare saker än mig.’

En snabb video från Kensington Palace.

Efter hennes ser med Air kadetterna, hertiginnan på väg till Lake Windermere.

På hertiginnan begäran hon kommer att tillbringa tid med två av Windermere Barn, överlevande från Förintelsen som tillbringade tid i Lake district under en period av återhämtning efter de grymheter de upplevde i nazisternas koncentrationsläger.

Ett annat synsätt.

Nedan, Duchess ombord på 1902 lanseringen ånga Osprey.

Hertiginnan ut på vattnet med Ike Alterman, en 93-årig överlevare från Polen som var en fånge i Auschwitz, Buchenwald, liksom Theresienstadt.

Hertiginnan likaså träffade Arek Hersh, 92. Folkets historia rapporterar Mr. Hersh var ”En överlevande från Auschwitz, förlorade han sina föräldrar liksom hans bröder samt systrar – i totalt 81 medlemmar av hans hushåll omkom.”

Mr Hersh liksom Mr. Alterman var bland de 300 barn kommit till Lake district 1945. Evening Standard berättelse konstaterar att när de var ute på vattnet, de ”en turné av de platser de ihåg, liksom de påpekade viken där de används för att bada, liksom en krigstida bostadskomplex byggda för flygplan fabriksarbetare som blev deras hus för sina allra första sex månader i Storbritannien.”

De avgjordes på Calgarth Estate, vid stranden av sjön Windermere.

Mer om Windermere Barn från denna Guardian berättelse:

År 1945, den omedelbara prioriteringar för barnen var att få kläder samt ta reda på deras familjer. Röda Korset levereras kläder, men de var konstiga former samt storlekar, så många barn gick runt i sina underkläder för ett par dagar fram till donationer av kläder från regionala familjer började anlända.

Vilken typ av fysisk såväl som psykisk form måste dessa barn har varit i? exakt hur du börjar att reparera skador på individer, som i många fall var de enda överlevande medlemmarna av stora familjer? exakt hur du försöker föreställa vad de kan vara tänkande? Dessa var de frågor som ställs inför terapeuter samt lärare på Windermere som skulle hjälpa dem i augusti 1945.

Den Calgarth Estate program var avsedd att vara en tillfällig ordning, kör för fyra månader, varefter skulle de yngre barnen placeras i vården av fosterfamiljer, liksom de äldre skulle nätet i vandrarhem samt förbereda work.

I en serie inlägg på Twitter, hertiginnan sade:

Jag ville kunna tillgodose en del av de överlevande Ike & Arek personligen för att höra deras berättelser; om exakt hur de fortsatte med att producera sina egna företag, komponera en bok och till denna dag, fortfarande smyga in den märkliga golfrunda.

’Det var så kraftfull att höra exakt hur deras tid i sjöarna åtnjuter friluftsliv, sport samt konstterapi, tillät dem att kunna börja bygga upp sina liv samt slutligen, deras familjer här i Storbritannien.’

Mer om hertiginnan se med de överlevande via detta folk historia.

”Hon var helt underbara” Ike Alterman … berättade PEOPLE. ”Vi skrattade, frågade hon frågor liksom hon ville förstå svaren. Vi pratade om hennes barn samt mina barn, liksom exakt hur vi älskar sjöarna. Jag har två flickor samt två barnbarn. Jag berättade för henne vad som hände mig under kriget, liksom när jag kom liksom exakt hur jag utvecklats i affärer senare.”

Nedan hertiginnan med Mr Alterman.

Ett annat synsätt.

Och med Mr Hersh.

En video.

Nedan hertiginnan tala med Arek liksom Jean Hersh.

Vi återvänder till Simon Perry folk artikel.

Hans fru, Jean, tillade att Windermere barn inte förstår engelska. ”Arek hade många, många år av mardrömmar”, sade hon. ”De var alla extremt liten. De kunde inte tro exakt hur vacker denna plats var. Han säger att han faktiskt kände sig växa här.”

”Det här är en lycklig dag”, tillade hon. ”Arek har haft några härliga stunder med sin mentor om Förintelsen. Det är inte eftersom han uppfyller viktiga personer – han har träffat drottningen – men eftersom han har träffat några underbara vanliga människor också. Vårt liv är extremt rika. uppfyller Hertiginnan är uppenbarligen en trevlig ära.”

Efter båttur besökte hertiginnan bryggan Museum, där hon tillbringade en timme att tala med barnen samt barnbarn till Windermere barn.

The Telegraph rapporterar hertiginnan hörde exakt hur de hade träffat när ett år med resten av sina liv. här ser du henne med domare Robert Rinder (L), vars farfar, Morris Malinicky, var Windermere Child.

Nu för vår titt på vad Kate bar.

När med Air kadetterna, hertiginnan bar henne Seeland Hawker vadderad jacka (€ 79,95, ca 95 $) i furu grön, en pjäs som var allra första noterades i januari 2020.

Manteln erbjuds på Sjaelland, liksom vid Wave Inn, tillsammans med Ardmore, Bushwear, samt A. Farley. Kate ändras till en verkligt Vilda bit för båttur, deras Belted jacka i en färg som kallas ’ivy green.’

Jackan har en skräddarsydd siluett; den är gjord av ”supermjuk lyx ull.” Den har en knapp fram, notch lapels, arbetande manschetter, ett centrum-back ventilera, hällor, samt inverterade veck fickor. stort tack till Mallory, Middleton Maven, liksom kungliga hushållet 93 på Twitter för deras snabba ID av verket.

Middleton Maven har ett tips för tröjan som bärs under jackan, liksom jag tror att hon är mest sannolikt korrekta. Hon antyder att det är en Boden pjäs, den brittiska alltid Cashmere Stickad topp ($ 140) i ’rökkvarts’ färgsättning.

T-shirt stil toppen är 100% kaschmir med ribb vid kragen, manschetter, liksom nertill.

Kate upprepade henne See by Chloé Liegi Ankle Boots.

Och Bobble Hoop Earrings av Liv Thurwell (£ 110 – £ 130).

Jag tror hertiginnan * kan * har likaså burit sin runda Stilla Lapis Lazuli hängande halsband ($ 220) från Astley Clarke, allra första noteras när man bär en Förintelsens minnesdag videosamtal hertiginnan hade med Manfred Goldberg (L) samt Zigi Shipper (R), som var i tonåren när de fängslades vid Stutthof koncentrationsläger i norra Polen.

Vi kommer att stänga en del av publicerings med en mer bild av hertiginnan idag, detta av Mark Stewart.

++++++++++++++++++++++++++++++

Även idag, nyheten att en av våra äldsta UFOs identifierades av det anmärkningsvärda Giulia. Vill du ha i åtanke ensemblen hertiginnan bar som paret anlände till Charlotteflygterminalen på Prince Edward Island under Nordamerika tour under 2011?

Jackan har länge varit en hemlighet för många Kate mode anhängare. Så fort jag sökte efter det, jag kom upp tomhänt. Tja, löst Giulia hemligheten när hon upptäckte en eBay auktion för pjäsen.

Det är genom Uterqüe, ett av varumärkena Zara äger. här är ytterligare ett titt på hertiginnan i pjäsen.

Way to go, Giulia!

VIDEO:

Det finns en PBS dokumentär med titeln ”The Windermere Barn. I sina egna ord” Nedan en förhandsvisning av det programmet.

Detta är en förhandsvisning av BBC: s timslånga drama om Windermere barn.

Du kan höra Arak Hersh talaom hans erfarenhet i denna 2-minuters video.

Den kungliga hushållskanals luftkadets video körs ca 3:30.

RFC-videon av hertiginnan på sjön handlar om exakt samma längd.

Länk:

Läs mer om Windermere-barnen på Lake District Holocausts jobb. Se sidan Oorganization’sfacebook-sidan här; Twitter-flödet är här.

Du kan hyra en 2020 film, Windermere-barnen, på Amazon ($ 3.99); Ett BBC-program, upptäck mer om ett BBC-program, Windermere-barnen i sina egna ord, på den här sidan.

Telegrafens historia av Hannah Furness är här; En himmelens nyhetshistoria är här; Simon Perrys folks stycke på de luftkadetter som är en del av dagen är här, liksom hans bit på den tillfredsställande med Förintelsens överlevande är här; Ett vardagligt brev är här; Victoria Murphys historia för staden och landet är här; En ITV-historia är här.

101save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *