de bästa sweatsuit seten Uncategorized Hjälplös.

Hjälplös.

Jag försöker verkligen inte posta för massor av tidningen-y-klänningar: du vet, exceptionellt dyrt, var-den-helvete-jag-slitage-den som designer-nudling, men (och du visste att det fanns en Men kommer) den här, den här är speciell. Jag kunde se med den här. Det var, jag kunde se med den här om himlen öppnade och deponerade nästan $ 1600 i små, omärkta räkningar vid mina fötter. Tänk net-a-porter skulle låta mig betala i smutsiga singlar?

Andas ut. Denna ulltröja är av Roland Mouret. Net-a-Porter beskriver det som

Espresso under knä längd kvadratisk halsull jersey klänning med samlade keps ärmar och ett knutet mager läder bälte. Klänning har dartande i midjan på framsidan och bak med liten pleat detalj under, synliga paneler på axlarna, knapp fästlinje på baksidan och en stor panel i hemmet. Fodrad i svart sträckmask och fästs på baksidan med en blixtlås.

Men det gör det verkligen inte rättvisa. bara blick på bilden. blick och njut av.

Naturligtvis skulle jag inte bära den med spetsiga skor. Endast rundtår, tack. Och det skulle vara charmigt med en kamelrock och en mossgrönpåse. Båda som jag redan har. Du vet, bara om himlen öppnar. Går ute nu …

Dela detta:
Twitter
Facebook

Så här:
Gilla lastning …

Relaterad

Dressjanuary 21, 2009
Boden, Boden, Bodenoctober 18, 2007
Det skulle se bra ut på Elkemarch 30, 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *